ΑΕΚ: Στην Κ17 ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, από την Αγία Παρασκευή!

Ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ θα είναι από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, που αγωνιζόταν στην Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Αγίας Παρασκευής:

«Άλλη μια επιτυχία για τις ακαδημίες του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (μετά τη μεταγραφή του Νίκου Κουτζή στον Παναθηναικό) καθώς ο γεννημένος το 1999 τερματοφύλακας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ πήρε μεταγραφή για τις ακαδημίες της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα Κ17.

Ο Δημήτρης είναι από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής του με το άθλημα, στην αγκαλιά των τμημάτων υποδομής της Αγίας Παρασκευής και με τη βοήθεια των προπονητών του εξελισσόταν μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες και κατάφερε φέτος να γίνει ο μικρότερος σε ηλικία παίχτης από τα τμήματα υποδομής ο οποίος συμμετείχε στην Ανδρική ομάδα έχοντας και μια συμμετοχή ως πρώτος τερματοφύλακας ενώ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα νέων του συλλόγου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετείχε και στην Μικτή της ΕΠΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Ο Δημήτρης θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας της SANTA και θα είμαστε δίπλα του για να χαιρόμαστε την πρόοδό του.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την προπονητική ομάδα και στη σχολή τερματοφυλάκων του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και φρόνηση, το προπονητικό-εκπαιδευτικό τους έργο στα παιδιά μας.

Φυσικά αξίζουν και συγχαρητήρια στον ίδιο τον Δημήτρη για την προσπάθεια που έκανε και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να είναι υγιείς».

Σχόλια