Γεγονός το 7ο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, σε Κομοτηνή – Ξάνθη

Το δίκτυο των Τμημάτων Υποδομής κι Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ συνεχίζει την επέκτασή του κι από τη Δευτέρα 10.11, ο Δικέφαλος έχει τη δική του έδρα στην Κομοτηνή και την Ξάνθη. Μέσα από τη συνεργασία με τις Ακαδημίες του PAOK Football Prints, Ελπίδες Ξάνθης και Fair Play Κομοτηνής, η Ακαδημία του ΠΑΟΚ ακολουθεί πιστά την… επεκτατική της πολιτική εγκαινιάζοντας ακόμα ένα – το έβδομο – προπονητικό κέντρο του συλλόγου στην Ελλάδα.

Το… σπίτι του ΠΑΟΚ σε Ξάνθη και Κομοτηνή λειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα περιμένοντας τους επίδοξους ποδοσφαιριστές να μάθουν τα μυστικά της μπάλας μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα και την αγωνιστική φιλοσοφία. Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου Βασίλης Καναράς και Απόστολος Παπαβασιλείου που βρίσκονται εκεί για να παρέχουν τεχνογνωσία και να παρακολουθήσουν διά ζώσης τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Να τονίσουμε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους τα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, την Κοζάνη, την Καβάλα, την Κατερίνη, την Δράμα και την Κρήτη.

Σχόλια