ΠΑΟΚ: Ρήτρα 7,5 εκ. ευρώ, στο νέο συμβόλαιο του 17χρονου Π. Δεληγιαννίδη – Αλλαγή πολιτικής στο θέμα των συμβολαίων με εντολή Ιβάν Σαββίδη

Εντυπωσιάζει η κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βάλει ρήτρα 7,5 εκ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ενός ταλαντούχου νεαρού μεσοεπιθετικού μόλις 17 ετών (γενν. 29/08/96), διεθνή με την εθνική Νέων.

Πρόκειται για την πρώτη κίνηση με την οποία επιβεβαιώνεται η αλλαγή πολιτικής στο θέμα των συμβολαίων με εντολή Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε ενοχληθεί έντονα όταν πριν από μερικούς μήνες  ο Δικέφαλος έχασε για 35.000 ευρώ μόλις τον νεαρό τερματοφύλακα Γιώργο Στρέζο που πήγε στον Ολυμπιακό και άνοιξε συζήτηση με τους συνεργάτες του για το θέμα.

Αφού συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες κατέληξε στην απόφαση η ΠΑΕ να «δένει» όλους τους παίκτες, ειδικά τους νεαρούς με προοπτική, με υψηλές ρήτρες. Μάλιστα, πήρε και τη γνώμη νομικών που έδειξαν θετικοί σ’ αυτή την απόφαση.

Η νέα πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να επιβεβαιωθεί  και στα επόμενα συμβόλαια που είναι στα σκαριά. Φυσικά, το γεγονός αυτό δείχνει και την μεγάλη πίστη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ταλέντο του Δεληγιαννίδη.

Νέο τριετές συμβόλαιο

Ο  Παναγιώτης Δεληγιαννίδης υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter ο ατζέντης του παίκτη, Τάσος Παπαδόπουλος.

Ο Δεληγιαννίδης φέτος αγωνίστηκε στην Κ20 του “Δικεφάλου” ενώ πρόσφατα κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.

Σχόλια