ΠΑΟΚ: Παίρνει παίκτη από την Μπαρτσελόνα – Τον 22χρονο δεξιό μπακ Μούσα Βαγκέ [VIDEO]

O ΠΑΟΚ ολοκληρώνει έκπληξη πρώτου μεγέθους με την απόκτηση του 22χρονου Σενεγαλέζου δεξιού μπακ από τη Μπαρτσελόνα, Μούσα Βαγκέ, με τη μορφή δανεισμού!

Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε αναζήτηση δεξιού μπακ που μπορεί να παίζει με ευχέρεια όλη την πλευρά και εντόπισε τον «εκλεκτό» του στην Μπαρτσελόνα, επιχειρώντας το μεγάλο κόλπο της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με το SDNA, ο Μούσα Βαγκέ ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη καθώς οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσης μιας κίνησης που θα κάνει… αίσθηση!

Ενός παίκτη με τεράστια προοπτική λόγω ηλικίας και προσόντων που βρισκόταν σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης που θα του εξασφάλιζε χρόνο συμμετοχής.

Κάτι που αποτελούσε βασικό σημείο και για τους «μπλαουγκράνα» στις συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς παρά το γεγονός πως δεν έχει βρει ρόλο στη Μπαρτσελόνα, έχει καταφέρει να καταγράψει συμμετοχές, ενδεικτικό της πίστης που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Σχόλια