Σπουδαία δουλειά στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην Κρήτη

Απολύτως αποδοτική και οπωσδήποτε εποικοδομητική – κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο άμεσο μέλλον – είναι η λειτουργία του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Κρήτη.

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ Ακαδημίας Lido Soccer, της μεγαλύτερης Ακαδημίας στη Κρήτη, που αριθμεί περί τα 600 παιδιά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν και να προπονούν τους μικρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν επιλεγεί αρχικώς μέσα από την διαδικασία των camp.

Στο Ηράκλειο βρέθηκαν ο scouter της ΠΑΕ Γιάννης Βλάχος και ο προπονητής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Βασίλης Καναράς, οι οποίοι κατηύθυναν την λειτουργία του κέντρου, προπόνησαν τα παιδιά και παρείχαν τεχνογνωσία στον προπονητή που «τρέχει» το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην Κρήτη Κώστα Καλπακίδη, τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Lido.

Να σημειωθεί ότι οι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί είναι παιδιά από όλο το νησί, γεννημένα από το 2002 έως το 2005 και προπονούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθούν τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, φιγουράρουν μεταξύ άλλων, παίκτες της ομάδας Δόξα Ηρακλείου, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ενώ επίκειται η μετονομασία της σε ΠΑΟΚ Ηρακλείου.

Σχόλια