Από τον ΑΡΗ στον ΠΑΟΚ, δύο 13χρονοι, για την ομάδα Κ14

Δύο ακόμη κινήσεις έκανε ο ΠΑΟΚ για τα Τμήματα Υποδομής του. Οι ασπρόμαυροι ενέταξαν στο δυναμικό της ομάδας Κ14, δύο 13χρονους ποδοσφαιριστές, που μέχρι πρότινος ανήκαν στην ακαδημία του Άρη.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Τσαπικούνη και Βασίλη Γρόσδη, καθώς επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τους δύο πρώην νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι θα στελεχώσουν την Κ14 του Δικέφαλου τη νέα σεζόν.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν και την περσινή χρονιά με την Κ13 του ΠΑΟΚ έχοντας προσωρινά δελτία (!), καθώς τυπικά ανήκαν στον Άρη, και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μετά το τέλος της μεταβατικής αυτής χρονιάς, οι νεαροί παίκτες αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την συνεργασία τους με τον Δικέφαλο και να ενταχθούν κανονικά στην ασπρόμαυρη οικογένεια.

Ο Βασίλειος Γρόσδης γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 2002 και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αριστεροπόδαρος με καλό ύψος για την θέση και την ηλικία του μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Αγωνίστηκε και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΜ.

Ο Δημήτριος Τσαπικούνης, γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 2002, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Με ύψος 1,80 μ. είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Τμήμα ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια