Η Κ11 του ΠΑΟΚ με τα μάτια ενός ξένου, που έγινε φίλος…

Πολλές φορές οι επιτυχίες γίνονται συνήθεια, φαίνονται αυτονόητες, ο ενθουσιασμός λιγοστεύει μετά την πρώτη φορά…Ειδικά όταν πρόκειται για τα θαυματουργά πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ, που τείνουν να γίνουν μια μικροσκοπική…υπερδύναμη στο χώρο της Ευρώπης!

Η Κ11 (ξανα) κέρδισε το φημισμένο Lokoball φέτος για δεύτερη διαδοχική σεζόν και για εμάς είναι μια μεγάλη χαρά, γιατί είναι “δικά” μας παιδιά.

Πως φαίνονται όμως αυτοί οι…τεράστιοι πιτσιρικάδες σε κάποιον που τους βλέπει πρώτη φορά;

Ο γερμανός δημοσιογράφος Tino Künzel, που ζει και εργάζεται στη Μόσχα, στην γερμανόφωνη εφημερίδα της Ρωσίας εδώ και δέκα χρόνια, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Lokoball 2014.

Η εντύπωση που αποκόμισε από την ομάδα του ΠΑΟΚ, τον έκανε αυθόρμητα να στείλει ένα mail, που παραθέτουμε αυτούσιο:

“Αγαπητοί φίλοι,

Έτυχε να βρεθώ στο γήπεδο της Λοκομοτίβ Μόσχας, όταν η ομάδα σας έπαιξε στον τελικό του Lokoball, τον οποίο τελικά κέρδισε.

Πρέπει να σας πω ότι προς μεγάλη μου έκπληξη οι περισσότεροι θεατές (στην πλειοψηφία τους οι παίκτες των άλλων ομάδων που συμμετείχαν) υποστήριζαν με τις φωνές τους τον ΠΑΟΚ!

Προφανώς η ομάδα σας έχει δημιουργήσει πολλή προσοχή και συμπάθεια γύρω της! Αυτό συνέβη και σε μένα, που δεν είχα καθόλου γνώση του τι συμβαίνει, ως απλός επισκέπτης συνειδητοποίησα πως πρόκειται όχι μόνο για μια ταλαντούχα ομάδα, αλλά και μια συμπαθητική, φιλική και αστεία παρέα!

Απόλαυσα πολύ τα συναισθήματά τους μετά τη νίκη, και τον “επαγγελματικό” τρόπο που είχαν οι παιδικοί τους πανηγυρισμοί! Σας στέλνω μερικές φωτογραφίες που έβγαλα.

Σας εύχομαι καλή τύχη στην δουλειά σας και νομίζω ότι το μέλλον φαντάζει γεμάτο υποσχέσεις, όπως έδειξαν τα παιδιά σας την προηγούμενη Κυριακή στη Μόσχα”!

Από εμάς κανένα άλλο σχόλιο, παρά για μια ακόμη φορά μπράβο στους μικρούς που κάνουν ακόμη μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ…

Πηγή:paokfc.gr

Σχόλια