“Μοντάρεται” η ομάδα νέων (Κ-20) του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ. Οι νέοι του «Δικεφάλου»  άρχισαν  την προετοιμασία, για τη φετινή σεζόν από τη Δευτέρα 11/7/2011.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ πέρασαν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια άρχισαν τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι πρώτες προπονήσεις διεξήχθησαν σε χαμηλούς ρυθμούς για να μπορέσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να βρουν τα …πατήματά τους, ενώ οι παίκτες πήγαιναν και στο γυμναστήριο και έκαναν ασκήσεις με βάρη.

Οι αποχωρήσεις και οι προσθήκες

Διαφορές σε σχέση με πέρσι παρουσιάζει η φετινή ομάδα των Νέων. Από το περσινό ρόστερ αποχώρισαν οι Σαββίδης, Σάρρος, Προβατίδης, Σκέμπης, Καραντασιάδης και Νικολαϊδής, ενώ έχουν γίνει και κάποιες προσθήκες.

Εκτός από τον Κωστικίδη που πραγματοποίησε και προπονήσεις με τη “μεγάλη” ομάδα, αλλά και τους Παπαδόπουλο, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Δεμιρτζόγλου, Πόποβιτς, που ξεκίνησαν υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι, στην ομάδα ήρθαν οι Στέλιος Μποζατζίδης και Άγγελος Δραμεντζαλής, ενώ δοκιμάζονται και δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές όποτε θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες. Για όλους τους παίκτες που δοκιμάζονται, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες ποιοι θα φορούν την ερχόμενη σεζόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι 23 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν αρχικά το φετινό ρόστερ:

Tερματοφύλακες : Νίκος Μελισσάς, Σάββας Ταχματζίδης, Γιώργος Στρέζος

Αμυντικοί : Στέλιος Λαμπάκης, Δημήτρης Αγγελίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Στέλιος Μποζατζίδης, Αντώνης Κρινίτσας, Άγγελος Δραμεντζαλής

Μέσοι : Στέλιος Κίτσιου, Κώστας Παναγιωτούδης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Πόποβιτς, Στέφανος Πολύζος, Θεοφάνης Τσανδάρης, Χρήστος Κωστικίδης, Κώστας Δεμιρτζόγλου

Επιθετικοί : Πάρης Ανδριόπουλος, Άγγελος Χαρμάνας, Βασίλης Παπαδόπουλος, Τάσος Ταουσιάνης, Πέτρος Μπολόσης

Το “μοντάρισμα” των Νέων στο Καϊμακτσαλάν

Οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα ενώ συμπλήρωσαν δύο εβδομάδες προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 25/7/2011 θα αναχωρήσουν οδικώς με προορισμό το βουνό Βόρρας, όπου θα παραμείνουν για δεκαπέντε μέρες και εκεί θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.  Το Καϊμακτσαλάν που θα “χτιστεί” η νέα ομάδα του “Δικεφάλου”, είναι μέρος γνώριμο στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς κι άλλες χρονιές η δεύτερη ομάδα των “ασπρόμαυρων” έχει βρεθεί για προπονήσεις στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Με πληροφορίες από το olapaok.gr

Σχόλια