Ομάδες από Ιταλία, Ολλανδία και Γερμανία, για νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ

Στο πρόσφατο παιχνίδι του Youth League στην Ουγγαρία, στο οποίο η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ Κ20 αντιμετώπισε την ακαδημία του Φέρεντς Πούσκας, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, ορισμένοι παίκτες του Δικεφάλου «γυάλισαν» με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, σε σκάουτερ ξένων ομάδων που ήταν παρόντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Metrosport», ο νεαρός αμυντικός Κώστας Δημητρίου βρίσκεται στο στόχαστρο γνωστών ευρωπαϊκών ομάδων. Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση της Αϊντχόφεν και της Φιορεντίνα, έχουν στείλει επίσημες προτάσεις στον ΠΑΟΚ και σε αυτές κατέθεσαν συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα για να αποκτήσουν τον νεαρό. Από τον ΠΑΟΚ αρνήθηκαν να μπουν σε διαδικασία συζήτησης και κατοχύρωσαν τον Δημητρίου. Το ενδιαφέρον όμως των ξένων, παραμένει έντονο.

Επίσης από το πρόσφατο συγκεκριμένο παιχνίδι των ασπρόμαυρων στο Youth League, ένας ακόμη παίκτης του Δικεφάλου μπήκε στο στόχαστρο ξένων ομάδων.

Ο λόγος για τον υψηλόσωμο (1,95 μ.) κεντρικό αμυντικό Αστέριο Δοδοντσάκη που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και για τον νεαρό αμυντικό, έχουν φθάσει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ προτάσεις με email έντονου ενδιαφέροντος κυρίως από ομάδες της Ιταλίας και της Γερμανίας. Όμως στην Τούμπα δεν το συζητούν αυτή την στιγμή, ούτως ως ενδεχόμενο. Κατοχύρωσαν τον νεαρό, κλείνοντας την πόρτα στους επίδοξους μνηστήρες.

Παράλληλα ζητούν από όλους τους νεαρούς να παραμείνουν αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις τους στον απόλυτο βαθμό και να συνεχίσουν την δουλειά, για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να εξελιχθούν.

Πηγή metrosport.gr

Σχόλια