ΠΑΟΚ: Επένδυση μαμούθ από Σαββίδη για την Ακαδημία! – Ανεβάζει τον πήχη ο μεγαλομέτοχος!

Ο Ιβάν Σαββίδης ανεβάζει το μπάτζετ των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ στα δύο εκατομμύρια ευρώ (!) με στόχο να συνεχιστεί η παραγωγή πρωτοκλασσάτων αστεριών που θα ενισχύσουν την πρώτη ομάδα.

Την είδηση αποκάλυψαν οι δύο σκάουτερ του ΠΑΟΚ, Κώστας Λαγωνίδης και Κώστας Μαλιούφας που βρίσκονται στην Καλαμάτα ώστε να ανιχνεύσουν ταλέντα ηλικίας 9-16 ετών.

Συνοδευόμενοι από τον Αντώνη Μαυρέα που είναι ο συνδετικός κρίκος σε όλη αυτή την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, μίλησαν για το εγχείρημα του ΠΑΟΚ στις Ακαδημίες του συλλόγου κι αποκάλυψαν ότι το μπάτζετ της νέας σεζόν μπορεί να φτάσει και τα 2 εκατ. ευρώ!

«Με την Μεσσηνία μας ενώνουν κοινοί δεσμοί φιλίας αλλά και ποδοσφαιρικοί οι οποίοι έχουν δομηθεί στην διάρκεια των χρόνων και είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Λαγωνίδης στην τοπική ιστοσελίδα της Καλαμάτας «sport3655.gr» και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ επενδύει πολλά στις μικρές ηλικίες. Η ανάπτυξη των ακαδημιών αποτελεί βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας του κ. Σαββίδη για την πρόοδο του ποδοσφαίρου και οι επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό δεν έχουν προηγούμενο. Δεν σας κρύβω ότι, το μπάτζετ της ομάδας μπορεί του χρόνου να φτάσει τα 2 εκατομμύρια μόνο για τις ακαδημίες! Πέρυσι ήταν ενάμιση εκατομμύριο, φέτος ήταν στο 1.700.000. Έχουμε εν ολίγοις την εντολή να ασχοληθούμε πάρα πολύ με τα παιδιά των Ακαδημιών».

Για να συμπληρώσει, ότι: «Από τη στιγμή που λέγεται πως είμαστε από τις καλύτερες ακαδημίας, δεν γίνεται η Μεσσηνία να είναι απούσα από τον κύκλο μας! Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας, να γνωρίσουμε κι άλλα παιδιά εκτός των Μικτών ομάδων, όπου πολλές φορές δεν πηγαίνουν όλα τα καλά παιδιά. Θέλουμε να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο στα παιδιά της περιοχής και να το κάνουμε πιο σοβαρά».

Παράλληλα ο άλλοτε ο άσος του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι εφόσον ξεχωρίσει κάποιο παιδί, τότε η πρώτη επαφή του ΠΑΟΚ θα είναι με τη ομάδα στην οποία ανήκει κι έπειτα με την οικογένεια και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Στο διήμερο των τεστ τα αναμένεται να δοκιμαστούν περίπου 80 παιδιά…

Σχόλια