ΠΑΟΚ: «Εορταστικό» τουρνουά Δικτύου Football Prints – Τα Φώτα το 3ο τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης»

Σε ρόλο οικοδεσπότη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου τις ομάδες των συνεργαζόμενων ακαδημιών ανά την Ελλάδα για ένα εορταστικό, ένεκα των ημερών, τουρνουά.

Το τουρνουά Δικτύου Football Prints θα διεξαχθεί στα γήπεδα Champions (το Σάββατο από τις 14.00 έως τις 20.00 και την Κυριακή από τις 09.00 έως 13.00) με την συμμετοχή ομάδων στις κατηγορίες babini, projunior και junior.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν πολλές συνεργαζόμενες ακαδημίες με τον ΠΑΟΚ, για τις οποίες τα τουρνουά αυτά αποτελούσαν ανέκαθεν μια καλή αφορμή για εμπειρίες, μεγαλύτερη τριβή και σύσφιξη σχέσεων, φυσικά.

Τα Φώτα το 3ο τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης»

To διήμερο των Θεοφανείων δε, ο ΠΑΟΚ διοργανώνει το 3ο τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης»  με σκοπό τη στήριξη στον μεγάλο αγώνα που δίνει για τη ζωή του ο μικρός Παντελής.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο τουρνουά προκειμένου να προσφέρουν τα έσοδα στην οικογένεια του μικρού αγοριού, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη ώστε να συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί.

Ο Παντελής Κυριακίδης βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά, στο οποίο συμμετείχε ως αθλητής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ. Στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο πατέρας του Παντελή.

Σχόλια