ΠΑΟΚ: Τρελή ρήτρα στο συμβόλαιο, του 18χρονου Ευθύμη Κουλούρη

Ο… μεγάλος κερδισμένος του φετινού καλοκαιριού στον ΠΑΟΚ είναι ο 18χρονος Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος όχι μόνο βρήκε χώρο στο νέο ρόστερ και στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά υπέγραψε και νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ο Πολ Κουτσολιάκος εξασφάλισε ένα… χρυσό συμβόλαιο στον νεαρό επιθετικό, καθώς πλέον ο Κουλούρης έχει τις υψηλότερες αποδοχές από κάθε άλλο νεαρό άσο του «Δικεφάλου», ενώ ο νέος του «μισθός» θα ισχύσει άμεσα, παρότι το προηγούμενο συμβόλαιό του ήταν σε εξέλιξη κι έληγε το καλοκαίρι του2016…

Βέβαια, στο νέο τετραετές συμβόλαιο του 96άρη Ευθύμη Κουλούρη, με τις μεγαλύτερες αποδοχές, υπάρχει και μία εξίσου υψηλότατη ρήτρα, η οποία τον… δένει με τον ΠΑΟΚ. Το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο και ξεπερνάει τα έξι εκατομμύρια ευρώ!

Το νούμερο πάντως δεν θεωρείται… τρελό από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, καθώς τόσο η διοίκηση όσο και ο Άγγελος Αναστασιάδης, πιστεύουν πολύ στον Κουλούρη και εκτιμούν πως τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει έντονα το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ήδη γνωρίζουν πως τον “τσεκάρει” η… μιση Μπουντεσλίγκα και γι αυτό θέλησαν έτσι να είναι κατοχυρωμένοι!

Πηγή:sportdog.gr

Σχόλια