ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο στο Διδυμότειχο – Ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 2004 έως 2008

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες του τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων ομάδων με την ονομασία «Football Prints».

Παράλληλα έχει φτιάξει και προπονητικά κέντα σε πολλές περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης και μία από αυτές είναι και στο Διδυμότειχο!

Εκεί θα προσπαθήσει να μαζέψει παιδιά γεννημένα από το 2004 έως το 2008!

Η σχετική ανακοίνωση από την Ακαδημία του Διδυμότειχου, που συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος ο ΠΑΟΚ πιστός στην φιλοσοφία του, επενδύει στο στόχο της σχολής του Έλληνα ποδοσφαιριστή, εξ ου και δημιουργεί το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ισαακίου με γεννηθέντες 2004 έως 2008.

Σε αγαστή συνεργασία με το ευρύ δίκτυο των συνεργαζόμενων Ακαδημιών, τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ θα συγκεντρώνουν τα ταλαντούχα παιδιά κάθε νομού, ώστε να προπονούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν σταδιακά τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Ο στόχος είναι συγκεκριμένος. Είναι η ανεύρεση τουλάχιστον 16 ταλαντούχων αθλητών μέχρι την κατηγορία του προ-παιδικού, ώστε να έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τουλάχιστον επτά με οκτώ χρόνια σωστής ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης και να εντρυφήσουν στην φιλοσοφία μιας μεγάλης ομάδας.

Λειτουργία συστήματος:

Μέσα από την διαδικασία ενός camp σε μια συγκεκριμένη περιοχή υπό την επίβλεψη και οργάνωση της συνεργαζόμενης ομάδας του δικτύου Football Prints, επιλέγονται συνολικά 20-40 παιδιά, που προπονούνται στο εκάστοτε προπονητικό κέντρο τέσσερις φορές το μήνα από τον προπονητή της συνεργαζόμενης ακαδημίας και υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη ηλικία. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι τα παιδιά που επιλέγονται παραμένουν στο πρόγραμμα προπονήσεων για ένα χρόνο, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορούν να προστεθούν παιδιά κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το τμήμα scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ επισκέπτεται μία φορά το μήνα κάθε προπονητικό κέντρο, ώστε να επιβλέπει την εξέλιξη των παιδιών. Και όχι μόνο. Σ΄ αυτές τις επισκέψεις θα υπάρχουν συνθήκες προπόνησης αντίστοιχες μ’ αυτές της Θεσσαλονίκης, δηλαδή θα ακολουθείται το πρόγραμμα προπόνησης που εφαρμόζουν οι προπονητές του ΠΑΟΚ στα Τμήματα Υποδομής.

Θα θέλαμε ακόμη για μια χρόνια όλοι μαζί να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας, όπως και πέρσι που 11 παιδιά ξεχώρισαν και παρακολουθούνται ποιο στενά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχει η ακαδημία σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο λειτουργίας του κέντρου Βασίλειο Μπισιρόπουλο (τηλ.: 6951739599) μέχρι τις 16 Αυγούστου 2016».

Σχόλια