Δημιουργήθηκε η πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Κ – ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Η πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Κ – ΔΙΑΠΛΑΣΗ, δημιουργήθηκε στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η ακαδημία θα λειτουργεί στον πολυχώρο ‘’NOUVELLE’’, στο 7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου και θα τελεί υπό την καθοδήγηση του προπονητή των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Γκούρτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα πλαίσια της διεύρυνσης του δικτύου των συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, PAOK Football Prints, δημιουργούμε την πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Κ – ΔΙΑΠΛΑΣΗ, στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Η ακαδημία θα λειτουργεί στον πολυχώρο “NOUVELLE”, στο 7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου.

Στόχος της νεοσύστατης ακαδημίας είναι η δημιουργία ενός αθλητικού περιβάλλοντος, στο οποίο η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία των παιδιών, συγχρόνως με την ανάπτυξη και βελτίωση των φυσικών και τεχνικών-ποδοσφαιρικών ικανοτήτων τους, θα προωθείται και θα εφαρμόζεται σύμφωνα με την αγωνιστική φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παιδιά από 5 έως 13 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται από μια ομάδα εξειδικευμένων προπονητών, μέσω σύγχρονων μεθόδων προπόνησης.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι αθλητές θα υποστηρίζονται από ειδικό διατροφολόγο, ψυχολόγο και εργοφυσιολόγο.

Η προπονητική διαδικασία θα τελεί υπό την καθοδήγηση του προπονητή των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Γκούρτσα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και σας περιμένουμε !!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  6981781596    Γκούρτσας Γεώργιος

………………………………2310-686544   Πολυχώρος “NOUVELLE”

Σχόλια