Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στον ΠΑΟΚ – Τιμήθηκαν αριστούχοι μαθητές! [PHOTOS]

Ο πρωταθλητισμός δεν αναιρεί φυσικά, την αναγκαιότητα σφαιρικής εκπαίδευσης. Για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ αποτελεί προτεραιότητα η εφαρμογή της βασικής αρχής «νους υγιής εν σώματι υγιές».

Ναι μεν είναι δύσκολο και προφανώς κοπιαστικό για ένα παιδί, όταν καλείται να αντεπεξέλθει εξίσου καλά στα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα και στις σχολικές υποχρεώσεις, μα σε καμία περίπτωση ακατόρθωτο.

Κι αυτοί που το καταφέρνουν στον ΠΑΟΚ δεν είναι λίγοι. Σχολείο, προπόνηση, διάβασμα σε καθημερινή βάση. Είναι μία διά βίου διαδικασία, που όταν έχει επιτυχή αποτελέσματα δεν μπορεί παρά να επιβραβεύεται και να επικροτείται.

Γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ τιμά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του που είτε κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή , είτε αριστεύουν στα μαθήματα τους. Αξίζουν συγχαρητηρίων και η αναφορά τους κρίνεται επιβεβλημένη.
Οι Σάββας ΤουμανίδηςΤίμος Τσελεπίδης και Παναγιώτης Τσιαμπάζης, μέλη της Κ20 του ΠΑΟΚ είναι πια και φοιτητές. Ο Σάββας Τουμανίδης πέρασε στο Οικονομικό, οι Τσελεπίδης και Τσιαμπάζης στα ΤΕΦΑΑ, ενώ οΦώτης Παντεκίδης πήρε αριστείο για τις επιδόσεις του στην Γ΄Λυκείου.

Αριστεία έλαβαν επίσης, οι Ζήσης ΧατζηστραβόςΟδυσσέας Δημητρακόπουλος, Κωνσταντίνος Πεχλιβανίδης, Παναγιώτης ΠαναγιωτίδηςΓιώργος-Κωνσταντίνος Νεστωράς, μέλη της Κ16 και Κ17.
Εξαιρετικούς βαθμούς και αριστεία προόδου είχαν και οι Σεραφείμ ΜανιώτηςΓιώργος Γαλιλαίος καιΘεοχάρης Τσιγγάρας, μέλη της Κ15, όπως και οι μικρότεροι (Κ14Χρήστος ΤαλιχμανίδηςΓιώργος-Μιχάλης Κούλαλης και Ανέστης Προβατίδης.

Φωτογραφίες κλικ εδώ

Σχόλια