Επαγγελματίας στον Πανθρακικό ο 19χρονος Γιώργος Λίτσκας!

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μετά από ένα χρόνο στον Πανθρακικό κλήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε την Δευτέρα, με την ομάδα του Πανθρακικού ο Γιώργος Λίτσκας.

Ο νεαρός άσος γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995 στην Αλεξανδρούπολη και το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού. Οι καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την εισήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη, τον έφεραν στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Ο Γιώργος Λίτσκας έβγαλε όλο το στάδιο της προετοιμασίας με την επαγγελματική ομάδα σκοράροντας μάλιστα στο νικηφόρο 1-0 επί της Χαποέλ Ρανανά.

Μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου ο 19χρονος παίκτης που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον Πανθρακικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Δημήτρη Τζελέπη, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Κυρουβίδη, τον Γενικό Αρχηγό Χάρη Μαυρομάτη καθώς και τον προπονητή Άκη Μάντζιο που με εμπιστεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα και με έκαναν να αισθανθώ μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20 Νίκο Μπαχαρίδη αλλά και όλους τους συνεργάτες του που με βοήθησαν ώστε να μάθω να λειτουργώ σε επαγγελματικά πλαίσια. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να τους δικαιώσω».

Σχόλια