Συνεργασία Πανθρακικού και Fair play PAOK – Δύο ποδοσφαιριστές των τοπικών σχολών του ΠΑΟΚ στον Πανθρακικό!

Το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις Fair Play ΠΑΟΚ Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των παικτών που ενσωματώθηκαν στην ομάδα Κ15 του Πανθρακικού.

Ο λόγος για τους Τζεβδέτ Αζίζ, από την Ακαδημία ΠΑΟΚ Ιάσμου και Πέτρο Νικολαϊδη από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Με αυτόν τον τρόπο η Ακαδημία Fair Play απέδειξε με τον πιο τρανταχτό τρόπο το τι ήρθε να κάνει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι δυο παίκτες που πλέον θα παίζουν σε μεγαλύτερο επίπεδο είναι μόνο αρχή.

Υπάρχουν αρκετά ταλέντα και σίγουρα η σκληρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ προλογίζει πως θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις.

Στην παρουσίαση των παικτών παρόντες ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Fair Play κ. Παγωνίδης , αλλά και ο προπονητής των Κ15 του Πανθρακικού κ. Ζόραν Στοϊνοβιτς.

Αυτή η κίνηση είναι μια ακόμα τρανταχτή απόδειξη ότι η ομάδα του Πανθρακικού προσεγγίζει τις τοπικές ακαδημίες αναζητώντας ταλέντα που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.

Το σημαντικό είναι πως η ακαδημία Fair Play ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια παρουσίας έχει ήδη ξεκινήσει να αναδεικνύει ταλέντα που μπορούν να εξελιχθούν, όπως τόνισε ο κ. Παγωνίδης.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε ότι πάντα τον πρώτο λόγο στους ποδοσφαιριστές του σαφώς και θα τον έχει ο ΠΑΟΚ, αφού η ακαδημία συνεργάζεται άψογα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Τζεβδέτ που δοκιμάστηκε και από τον ΠΑΟΚ και από την Skoda Ξάνθης τελικά επιλέχθηκε να συνεχίσει στον Πανθρακικό, κάτι που δείχνει και τη διάθεση της ακαδημίας να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται από την τοπική ομάδα.

Πλέον η ακαδημία του κ. Παγωνίδη έχει πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα του Πανθρακικού με στόχο πάντα το καλό των παιδιών.

Ο Ζόραν Στοϊνοβιτς τόνισε από την πλευρά του ότι βασικός στόχος όλης αυτής της προσπάθειας και της συνεργασίας είναι να μπορούν να βγουν ποδοσφαιριστές άξιοι για να παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες. Είναι νόμος της φύσης ότι κάποιος παίκτης για να πάει ψηλά πρέπει να ανδρωθεί σε ένα μεγάλο σύλλογο. Ο Πανθρακικός έχει συνεργασία με τοπικές ακαδημίες και με την ακαδημία του κ. Λογαρά στην Αλεξανδρούπολη, από την οποία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει αρκετούς παίκτες.

Ο Τζεβδέτ Αζίζ και ο Πέτρος Νικολαίδης βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, είναι στο χέρι τους να την εκμεταλλευτούν και να κάνουν περήφανους γονείς και προπονητές τους.

Mε πληροφορίες από το rodopisports.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Για λίγες ημέρες 30% έκπτωση σε όλα τα γάντια, 20% σε είδη και αξεσουάρ τερματοφύλακα. Δες τις προσφορές ΕΔΩ

Σχόλια