Αφιέρωμα στις Ακαδημίες του ΠΑΝΟΜ ARENA SPORTS CENTER – Δείχνουν το δρόμο…

Το footballacademies.gr, επισκεπτόμενο την Κρήτη και συγκεκριμένα τα  Μάλια του νομού Ηρακλείου, βρέθηκε στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ARENA SPORTS CENTER .

Εκεί συναντήσαμε τον Κώστα Καραγιαννακίδη, τον ο ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων και ψυχή της ακαδημίας του ΠΑΝΟΜ. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο ίδιος, έχοντας δημιουργήσει έναν εξαιρετικό πολυχώρο, συνδυάζει τα επιχειρηματικά, με την αγάπη για το ποδόσφαιρο και  το  κρητικό ταμπεραμέντο…

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η άριστη συνεργασία του σωματείου του ΠΑΝΟΜ με το ARENA SPORTS CENTER δείχνει να είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ. Τα παιδιά των Ακαδημιών και του ΠΑΝΟΜ 2000 αθλούνται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μαθαίνουν ποδόσφαιρο, κοινωνικοποιούνται και ψυχαγωγούνται μέσω των προπονήσεων και των συνεχόμενων αγώνων, καθώς λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά και διοργανώσεις εντός και εκτός Κρήτης.

Τα παιδιά των ακαδημιών, όταν φτάσουν σε ηλικία 14 ετών, και έχουν όρεξη και προσόντα, προωθούνται στο ΠΑΝΟΜ 2000, που είναι ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας του ΠΑΝΟΜ όπου παίρνουν παραστάσεις και εμπειρίες κανονικών συνθηκών ποδοσφαίρου. Μέχρι τώρα, τα παιδιά αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, άσχετα με κάποια αρνητικά αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές.

Εκτός από τις άψογες εγκαταστάσεις, και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που παρέχονται στα παιδιά-αθλητές των τμημάτων υποδομών του ΠΑΝΟΜ, μεγάλο ρόλο παίζει και το έμψυχο προπονητικό δυναμικό, με επαγγελματίες προπονητές και γυμναστές.

Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του ΠΑΝΟΜ- ARENA SPORTS CENTER είναι ο κ. Λυριτζής ‘Άγγελος, διπλωματούχος UEFA B’, ο κ. Πατελής Νίκος, καθηγητής φυσικής αγωγής (ειδικότητα: ποδόσφαιρο) και διπλωματούχος UEFA B’, και ο κ. Κεφαλούκος Αντώνης, προπονητής τερματοφυλάκων.

Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα που ετοίμασε το football-academies.gr για την ακαδημία του ΠΑΝΟΜ και το ARENA SPORTS CENTER.

{youtube width=”615″ height=”400″}jN3vMLHF2gA{/youtube}

Στη γενική προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα ακαδημιών και ΠΑΝΟΜ 2000, εκτός από τον υπεύθυνο υποδομών και ιδιοκτήτη κ. Καραγιαννακίδη Κώστα, τους συνεργάτες του και τους προπονητές, μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας έχουν οι γονείς των παιδιών που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια σε κάθε βήμα, οι άνθρωποι του Δ.Σ. του ΠΑΝΟΜ 2000 (Κατσούλης Μανώλης, Σκουλατάκης Σπύρος, Ρουσάκης Μανώλης, Ασσαριώτης Στάθης).

Επίσης, σημαντική συνδρομή προσφέρουν οι χορηγοί της ακαδημίας, που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε τόσο καλό και οργανωμένο αποτέλεσμα. Για τη φετινή χρονιά οι χορηγοί της ακαδημίας είναι: ΝΟΥΝΟΥ kid (μέγας χορηγός), το εστιατόριο STICKY FINGERS (παραλιακό Μαλίων), το ΑΡΙΩΝ CLUB (Σταλίδα), το GALAXY CAFÉ BAR (Κεντρικός Μαλίων) και το ψητοπωλείο ΝΟ ΝΑΜΕ(Κεντρικός Μαλίων), ΛΙΤΙΝΑΣ(εκτυπώσεις) και η ANEK SUPERFAST. Για το ΠΑΝΟΜ 2000, χορηγοί είναι: S/M ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΙΑΣΗ (Σίσι), τα οικοδομικά υλικά Αναστασάκη Ε.&Μ. (Μάλια), και ο εργολάβος οικοδομών Γιαμπάμπας (Βασιλάκης Γιώργος). Επίσης μεγάλη συνεισφορά έχει και ο Πρόεδρος της 1ης ομάδας του ΠΑΝΟΜ Κρητικός Γιάννης.

Το football-academies.gr ετοίμασε ένα ακόμη βίντεο για  το ARENA SPORTS CENTER του Κώστα Καραγιαννακίδη. Θέμα του : «Καλοκαίρι στο ARENA SPORTS CENTER». Είδαμε πολύ κέφι και μπάλα, ξεγνοιασιά και ανεμελιά από όλους τους θαμώνες που όπως θα δείτε το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

{youtube width=”615″ height=”400″}Aouhq3KMTB8{/youtube}

Ο φωτογραφικός φακός του football-academies.gr κατέγραψε στιγμές από την προπόνηση δύο τμημάτων της ακαδημίας.(Για να τις κατεβάσετε και να τις εκτυπώσετε πατήστε εδώ)

Σχόλια