Πάνω από 100 παιδιά αξιολόγησε ο Ατρόμητος στη Βόρειο Ελλάδα – Απόλυτη επιτυχία τα δοκιμαστικά στο Πολύκαστρο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου σε συνεργασία με την Α.Ε Πολυκάστρου πραγματοποίησε αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πολυκάστρου.

Στο κάλεσμα της Περιστεριώτικης ομάδας ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 100 παιδιά από τη Βόρειο Ελλάδα που έλαβαν μέρος στα δοκιμαστικά τεστ χωρισμένα σε τρία ηλικιακά γκρουπ.

Το επίπεδο των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών αλλά και της οργάνωσης ήταν ιδιαίτερα υψηλό με αποτέλεσμα το διήμερο να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η αξιολόγηση έγινε από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και τους προπονητές Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρη Ρίζο. Τη αξιολόγηση των τερματοφυλάκων έκανε ο Τάσος Μπαμπανιώτης.

Στην άρτια και απρόσκοπτη διεξαγωγή των αξιολογήσεων συνετέλεσε η άριστη φιλοξενία καθώς και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης της ΑΕ Πολυκάστρου.

Από τον Έβρο στο Πολύκαστρο για να τους δοκιμάσει ο Ατρόμητος!

Ανάμεσα στα 100 παιδιά περίπου που αξιολόγησε ο Ατρόμητος το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη του Κιλκίς ήταν και 9 παίκτες από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Παναγιώτη Λογαρά με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα όπως γράφει το evrosnews.gr: «Δοκιμάστηκαν οι Ασπιώτης (1999), Δομακίνης (2001), Λογαράς (2002), Κατελτζής Μ.(2002), Σιδηρόπουλος Μ (2002), Χοψονίδης Χ. (2003), Μαυροκέφαλος Τ (2003), Τζεντέμης (2004) και Αγγελακούδης Α.

Τους παίκτες συνόδεψε ο Θανάσης Λογαράς, ενώ θα πρέπει ν’ αναφερθεί ότι ο Ατρόμητος Αθηνών είναι από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ που διαθέτουν τα καλύτερα οργανωμένα τμήματα υποδομών και προωθούν στην επαγγελματική ομάδα τους ταλαντούχους παίκτες».

Σχόλια