Στον Παναθηναϊκό ο 19χρονος Άγγελος Ζούλης

“Διαμάντι” από την Κομοτηνή…

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 19χρονου (γενν. 1/2/1995) μέσου του Πανθρακικού, Άγγελου Ζούλη, που θ’ αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι δίνει βαρύτητα στις ακαδημίες και στα ταλέντα που μπορεί να προκύψουν σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας. Έτσι λοιπόν οι Πράσινοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ένα ακόμη “διαμάντι” που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος Νέων.

Ο λόγος για τον 19χρονο μέσο του Πανθρακικού, Άγγελο Ζούλη, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει η υπόθεση, καθώς θα υπάρξουν οι σχετικές συζητήσεις με την ομάδα της Κομοτηνής, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και κάποιος δανεικός στους Ακρίτες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο ύψους 1.88 (!) νεαρός μέσος, αγωνίστηκε φέτος και στις δύο αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα των Νέων και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό Λιοσίων όσο και στον Ιάσωνα.

Πηγή:prasinanea.gr(Πέτρος Παπαμακάριος)

Σχόλια