Παναθηναϊκός: Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, οι 19χρονοι αμυντικοί, Σιδεράς και Τουρκοχωρίτης

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έως το 2023, υπέγραψαν οι δύο 19χρονοι ποδοσφαιριστές των «πράσινων», Γιώργος Τουρκοχωρίτης και Γιώργος Σιδέρας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τουρκοχωρίτη

Έως το 2023 στον Παναθηναϊκό ο 19χρονος αμυντικός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2023 με τον Γιώργο Τουρκοχωρίτη.

Ο γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 2002 αμυντικός εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2016. Ο Γιώργος Τουρκοχωρίτης αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ19.

«Η σημερινή ημέρα μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει, όλους τους ανθρώπους της ακαδημίας με τους οποίους συνεργάστηκα και φυσικά την οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο Τουρκοχωρίτης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Σιδερά

Έως το 2023 στον Παναθηναϊκό ο 19χρονος αμυντικός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2023 με τον Γιώργο Σιδερά.

Ο γεννημένος στις 30 Μαΐου 2002 αμυντικός εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018. Ο Γιώργος Σιδεράς αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ19.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Παναθηναϊκού γιατί με έχει εξελίξει τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως προσωπικότητα. Ευχαριστώ, επίσης, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα μου. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», είπε ο Σιδεράς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Σχόλια