ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τι «παίζει» με Λάζαρο Λάμπρου και Βασίλη Αγγελόπουλο;

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξή του στις αρχές Μαρτίου (κλικ ΕΔΩ), είχε δηλώσει βαθύτατα απογοητευμένος για τους ποδοσφαιριστές της Κ20, Λάζαρο Λάμπρου και Βασίλη Αγγελόπουλο, διότι ενώ τους είχε προταθεί ανανέωση συμβολαίου από την ομάδα, αυτοί είχαν αρνηθεί.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει:

«Αυτό το οποίο μ’ έχει απογοητεύσει βαθύτατα είναι ότι και ο  Λάμπρου και ο Αγγελόπουλος (σ.σ. Βασίλης) έχουν αρνηθεί να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Τους έχουμε τόσα χρόνια, ξοδεύουμε πάρα πολλά λεφτά για την Ακαδημία και όταν τους ζητήσαμε να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, αρνήθηκαν.

Αυτά είναι οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι και μάθημα και για μένα και για τη διοίκηση, οι οποίοι προσπαθούμε να αναπτύξουμε την Ακαδημία και μετά βλέπουμε κάποιους ποδοσφαιριστές ίσως το 30%-40% απ’ αυτούς, που να βγαίνουν σε μια χρονιά, να μη θέλουν να υπογράψουν στον Παναθηναϊκό και κοιτάζουν να βρούνε κάτι καλύτερο και φαντάζομαι θα επιστρέψουν σε μας μόνο, αν δεν βρούνε κάτι κατά την εκτίμησή τους καλύτερο».

Αυτά ήταν τα δεδομένα τα οποία ίσχυαν, από τότε μέχρι και σήμερα.

Στη σημερινή ειδησιογραφία, το leoforos.gr (κατόπιν αναπαράχθηκε κι από άλλους), αναφέρει για τον Λάζαρο Λάμπρου (φωτο), ότι:

«Ο Παναθηναϊκός είχε διακόψει τις επαφές με τον Λάζαρο Λάμπρου για ανανέωση του συμβολαίου του πριν μερικούς μήνες (λήγει σε ένα μήνα), όταν είχε αντιληφθεί πως οι απαιτήσεις του (οικονομικές και αγωνιστικές) είναι εκτός πραγματικότητας. Τις τελευταίες μέρες, κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν, πως οι «πράσινοι» θα κάνουν την τελική τους πρόταση στον νεαρό επιθετικό».

Ίδωμεν…

Τάκης Κεφάλας, για το Football-Academies.gr

Σχόλια