Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» η μεταγραφή Ζαγαρίτη, δεν δίνει εγγυητική η Πάρμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η Πάρμα φάνηκε ασυνεπής καθώς σήμερα ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν δύναται να δώσει εγγυητική για την καταβολή των 400.000 ευρώ για την μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη.

Έτσι η μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι στον «αέρα».

Οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ότι μπορεί να υπάρξει επανάληψη της ιστορίας του Σωτήρη Νίνη (η οποία έφτασε μέχρι τη FIFA) τους οδήγησαν στην απαίτηση μιας εγγυητικής από την πλευρά του ιταλικού συλλόγου, η οποία θα διασφάλιζε την καταβολή των 400.000 ευρώ μέχρι τις 15 Φεβουαρίου.

Μετά τη σημερινή αρνητική απάντηση της ιταλικής ομάδας, η μετακίνηση του Βασίλη Ζαγαρίτη «παγώνει» και έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αναγκαστεί να προπονείται με το δεύτερο γκρουπ, χωρίς να υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι.

Αυτό θα αλλάξει μόνο αν η Πάρμα διαφοροποιήσει τη στάση της, κάτι που αυτή τη στιγμή φαίνεται δύσκολο, καθώς ο ιταλικός σύλλογος δεν βρίσκεται σε περίεργη οικονομική κατάσταση.

Έτσι αν τα πράγματα μείνουν έως έχουν τότε ο Βασίλης Ζαγαρίτης θα μπορεί να πάει στην ιταλική ομάδα ως ελεύθερος, με την Πάρμα να είναι αναγκασμένη να δώσει τα τροφεία. Αν η ιταλική ομάδα δεν τα δώσει όπως έγινε με τον Σωτήρη Νίνη, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσφύγει στη FIFA και να πληρωθεί το 2022.

Σχόλια