Παναθηναϊκός: Στις εγκαταστάσεις της Σάλτσμπουργκ, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

Στις εγκαταστάσεις της Σάλτσμπουργκ ήταν προσκεκλημένος ο προπονητής της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος για να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας μιας από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο.

Στους χώρους της ομάδας που προ διετίας κατέκτησε το Uefa Youth League ο προπονητής του τριφυλλιού είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Jesse March και τους Manfred Pamniger (υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας) και Frank Kramer (συντονιστής Ακαδημίας).

Πρόκειται για ένα ταξίδι το οποίο αναμένεται να δώσει ιδέες για να βελτιωθεί και άλλο η Ακαδημία του Παναθηναϊκού, από μια ομάδα που δουλεύει εξαιρετικά στην ανάδειξη ταλέντων.

Στο τελευταίο παιχνιδι Ch. League με αντίπαλο την Νάπολη συμμετείχαν 8 παίκτες προερχόμενοι από την Ακαδημία της Σάλτσμπουργκ. Τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες της συγκαταλέγονται μέσα στους πρώτους συλλόγους σε κερδοφορία πωλήσεων νέων παικτών (Μανέ – Κεΐτά) με πάνω από 73 εκατομμύρια ευρώ έσοδα. Έχουν από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη.

Επίσης η Σαλτσμπουργκ έχει σαν δεύτερη ομάδα τη Liefering που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία με παιδιά από την Ακαδημία γεννηθέντα τα έτη 2000-2001-2002.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν προσκεκλημένος για πέντε ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Red Bull Salzburg προκειμένου να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας μιας εκ των κορυφαίων ακαδημιών της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία (προ διετίας κατέκτησε το Uefa Youth League). Στο διάστημα αυτό είχε συναντήσεις με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Jesse March και τους Manfred Pamniger (υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας) και Frank Kramer (συντονιστής Ακαδημίας). #Panathinaikos #PanathinaikosAcademy #Panathinaikosaboveall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Σχόλια