ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πρόταση ανανέωσης στον 19χρονο Γιάννη Μπουζούκη

Στον Παναθηναϊκό έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Μπουζούκη καθώς το συμβόλαιο του 19χρονου μέσου ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου του 2018.

Ένα από τα συμβόλαια ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου είναι και αυτό του 98άρη Γιάννη Μπουζούκη, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον επιτελικό μέσο να μπορεί από τη στιγμή που μπήκε το 2018 να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Οι πράσινοι δεν θέλουν να χάσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Κ20 και για αυτό πριν από κάποιες μέρες του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του για τα επόμενα δυο χρόνια, με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο να μεταφέρει την προσφορά του «τριφυλλιού» στον παίκτη.

Ο «Μπούζου»  που έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό και να καθιερωθεί στο τριφύλλι, ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση  που του έχει γίνει. Κάτι το οποίο αναμένεται το επόμενο διάστημα, να αποφασίσει για το αν θα πει «ναι» έτσι ώστε να συνεχίσει να φορά τα πράσινα ή αν θα δοκιμάσει αλλού την τύχη του.

Όλο αυτό τον καιρό όμως είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την πρώτη ομάδα, αλλά και την Κ20 της οποίας ηγείται ενώ έχει πετύχει και πέντε τέρματα.

Σχόλια