Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Καμπετσή και Ξενόπουλο

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν να φορούν ο Αργύρης Καμπετσής και ο Βασίλης Ξενόπουλος.

Σε προφορική συμφωνία έφτασε ο Παναθηναϊκός, τόσο με τον Αργύρη Καμπετσή  (γενν. 06/11/1999) όσο και με τον Βασίλη Ξενόπουλο (γενν. 20/05/1998). Για τον δεύτερο ουσιαστικά αυτό ήταν δεδομένο εδώ και μέρες απλά τώρα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση.

Οι δύο παίκτες ανανεώνουν τη συνεργασία τους με το «τριφύλλι» και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την πράσινη φανέλα.

Για τον Καμπετσή μάλιστα η ανατροπή ήταν μεγάλη με όσα γνωρίζαμε τον Δεκέμβριο. Τότε υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας διεθνής με την Ελπίδων φορ ήταν προς αποχώρηση. Του είχε γίνει μία τυπική πρόταση ανανέωσης την τελευταία μέρα του 2020 και ο ίδιος ψαχνόταν στο εξωτερικό για ομάδα. Ωστόσο, πήρε τις ευκαιρίες του μέσα στον Ιανουάριο, σκόραρε σε τρία διαδοχικά ματς και απέδειξε μέσα στο γήπεδο, ότι αξίζει να παραμείνει.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός πιστεύει πολύ και στον Ξενόπουλο, ο οποίος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Θα συνεχίσει να είναι η «ρεζέρβα» του Σωκράτη Διούδη. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον τρίτο τερματοφύλακα. Ο Νίκος Χριστογεώργος έχει επίσης δεχτεί πρόταση ανανέωσης και οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη.

Πηγή sportime.gr – Κώστας Παπαδόπουλος

Σχόλια