Παναθηναϊκός: Ο «σκληρός» μάνατζερ του Ζαγαρίτη

H…σκόνη που σηκώνει (εντός κι εκτός γηπέδων) ο 19χρονος αριστερός μπακ και ποιο είναι το πρόσωπο που παίζει…μπάλα από πίσω του και την μεταγραφή με «άρωμα» Premier League.

Σε «talk of the town» τείνει να εξελιχθεί ο Βασίλης Ζαγαρίτης στον Παναθηναϊκό.

Κάτι οι εξαιρετικές εμφανίσεις και η καθιέρωση (επί των ημερών του Λάζλο Μπόλονι) στο αριστερό άκρο της άμυνας των «πρασίνων» και κάτι η…καυτή υπόθεση του νέου συμβολαίου του, φτάνουν και περισσεύουν για να σηκώνουν μπόλικη σκόνη και να δημιουργούν θόρυβο γύρω από το όνομά του.

Στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο, χωρίς πάντως το θέμα να παρουσιάζει – επί του παρόντος – πρόοδο και να μπαίνει το νερό στο αυλάκι για επικείμενη συμφωνία.

Η αλήθεια είναι πως ο ομογενής agent με έδρα την Γερμανία, κουβαλά τη φήμη του «σκληρού» στις διαπραγματεύσεις που αναλαμβάνει για τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που εν προκειμένω έρχεται να επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του Ζαγαρίτη.

Στο «τριφύλλι» δεν είναι η πρώτη φορά που κάθονται στο τραπέζι της συζήτησης με τον εν λόγω μάνατζερ, που αποτελεί  πρόσωπο – «κλειδί» στην υπόθεση Ζαγαρίτη. Υπάρχει γνωριμία από τα παλιά.

Μάλιστα γυρίζοντας το ρολόι του χρόνου κάποια χρόνια πίσω, ο agent Κουτσολιάκος βρέθηκε σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013, φέρνοντας πρόταση από την Σάντερλαντ ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ (συν μπόνους) για την πώληση του Χάρη Μαυρία.

Συν τω χρόνω η προσφορά έγινε αποδεκτή και έτσι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρέθηκε με τις «Μαύρες Γάτες» στα γήπεδα της Premier League, με το «τριφύλλι» να βάζει στο ταμείο του ένα αξιοσέβαστο ποσό εκείνη την περίοδο.

Από sdna – Κώστας Πλιάτσικας

Σχόλια