Στην Πολωνία θα «διδάξει» ο Βαγγέλης Λάππας, σε διεθνές σεμινάριο τερματοφυλάκων!

Στην Πολωνία θα βρεθεί το διάστημα 29 έως τις 31 Αυγούστου ο προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Λάππας.

Ο αξιόλογος Έλληνας προπονητής, από του οποίου τα  «χέρια» του περνούν όλοι οι ταλαντούχοι πορτιέρο της ακαδημίας των πρασίνων, έχει προσκληθεί  να  λάβει μέρος ως ομιλητής  και παρουσιαστής σε  πρακτικό σκέλος, στο διεθνές σεμινάριο «Goalkeeper Workshop».

Το τριήμερο σεμινάριο – workshop θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ”Wroclaw FC Academy” και θα είναι μια εντατική ανάλυση με παρουσιάσεις και πρακτικό κομμάτι πάνω σε θέματα προπονητικής τερματοφυλάκων.

Παρουσιάσεις θα κάνουν ακόμη και κάποιοι από τους καλύτερους του χώρου, όπως οι Jan Splinter (της Αλμέρε Σίτι,  πρώην προπονητής στον Άγιαξ και  Εθνική Ολλανδίας), Inaki Samaniego (της Κονστάντσια πρώην προπονητής σε Εσπανιόλ και Ντεν Χάαγκ),  Marek Dragosz (ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πολωνίας), Luis Llopis (ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων στην Ισπανία, που τώρα προπονεί στη Γρανάδα, ενώ έχει υπάρξει προπονητής στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ρεάλ Μαδρίτης, Αθλέτικο Μπιλμπάο, Μαγιόρκα, Ξαμάξ και Λεβάντε), Michael Rechner ( προπονητής στη Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, πρώην αρχιπροπονητής στην  Χόφενχαϊμ).

Η πρόσκληση αυτή στον Βαγγέλη Λάππα, δείχνει για άλλη μια φορά, τη διεθνή αναγνώριση του έμπειρου προπονητή, η οποία αναδεικνύεται, μέσα από τη δουλειά που επιτελεί στην ακαδημία του τριφυλλιού, πράγμα βέβαια που εύκολα διαπιστώνεται και από τη εξαγωγή υψηλών προδιαγραφών τερματοφυλάκων σ’ αυτή.

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Σχόλια