Το μέλλον του Παναθηναϊκού βρίσκεται εδώ

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν αρκετά χαρούμενος μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας Νέων Κ20 του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Δικαιολογημένα άλλωστε διότι οι παίκτες του έδειξαν ότι φέτος είναι μια άλλη ομάδα. Ο Ρότσα στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι με 3-0 επί τους ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, επικεντρώθηκε στο γεγονός, ότι ο το μέλλον του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη σημερινή ομάδα νέων και διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες του και εφόσον τους χρειαστεί, αυτοί είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

Επισήμανε ακόμη τη πολύ δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, με στόχο τη καθημερινή βελτίωση της ομάδας.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού:

Το μέλλον βρίσκεται εδώ

«Το μέλλον του Παναθηναϊκού βρίσκεται εδώ. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες του και εφόσον τους χρειαστεί, αυτοί είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Η ομάδα μπορεί να βασιστεί σε αυτούς και υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και ικανότητες. Χρειάζονται απλά εμπιστοσύνη»

Πολύ καλή εμφάνιση

«Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Είχαν πειθαρχία, οργάνωση και εφάρμοσαν όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Αναλογιστείτε ότι έχουμε στην πρώτη ομάδα τους Μαυρία, Φουρλάνο και Λαγό, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά εδώ, ενώ δεν έχουν ενσωματωθεί οι Σαντιάγκο και Μπρούνο».

Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς

«Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και μέσα από τα παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές να εξελίσσονται όλο και περισσότερο. Το αποτέλεσμα δεν έχει τόση σημασία για εμάς, απλά βοηθά τα παιδιά να αποκτούν ψυχολογία».

Σχόλια