Από τον Παναθηναϊκό στον Ηρόδοτο ο 17χρονος Μεράι!

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή και επένδυση για το μέλλον αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ηρόδοτος, αφού βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του 17χρονου Νίκου Μεράι (γενν. 24/4/1997), ο οποίος ήταν τα τελευταία δύο χρόνια βασικό στέλεχος και εκ των πολυτιμότερων παικτών στην ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού!

Ο νεαρός επιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Λίντο του Δημήτρη Παπαδόπουλου και η εξαιρετική του παρουσία στην ακαδημία, τον έφερε στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε στην Κ17 του «τριφυλλιού» με προπονητή τον Κώστα Φραντζέσκο.

Τελικά, δεν παραμένει στις τάξεις του Παναθηναϊκού για ακόμη ένα χρόνο και επιστρέφει στο Ηράκλειο και στο Λίντο, όπου ανήκει, αλλά ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, και ο Ηρόδοτος να προχωρά ολοταχώς για την μεταγραφή του Μεράι.

Στο επόμενο 10ήμερο, στη Νέα Αλικαρνασσό θα φορτσάρουν για να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ώστε όλοι οι παίκτες να είναι στην διάθεση του Θανάση Κολιτσιδάκη, στην «πρώτη» που έχει οριστεί να γίνει την Δευτέρα 21 Ιουλίου, ώστε να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Mε πληροφορίες από το grandsport.gr

Σχόλια