ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Φρατζέσκος – Ταράσης το δίδυμο των προπονητών της Κ20 – Ο Μίμης Χόρτσας ο γυμναστής

Ο Τάκης Φύσσας μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Θόδωρα Ελευθεριάδη, έχουν προετοιμάσει το οργανόγραμμα της επόμενης σεζόν και τις αλλαγές που θα γίνουν στις θέσεις των προπονητών ανά τμήμα (Κ20, Κ17, Κ16, Κ15, Κ14, Κ13, Κ12, Κ11, Κ10).

Οργανόγραμμα, το οποίο όπως έχουν ενημερώσει θα γνωστοποιήσουν σε όλη την Ακαδημία είτε την Τετάρτη (14/6), είτε την Πέμπτη (15/6), οπότε κι ολοκληρώνονται οι προπονήσεις και των τελευταίων ομάδων των τμημάτων υποδομής.

Σε κάθε περίπτωση, οι αποχωρήσεις είναι αρκετές, αφού μετά τους Βαγγέλη Σάμιο, Αρη Κυριαζή και τον γυμναστή Βαγγέλη Μπέκα, που δεν δέχθηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν για μείωση του μισθού τους, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει επισήμως και ο Δημήτρης Κλης (προπονητής σε Κ13 και Κ12), καθώς δεν δέχεται αντίστοιχα τη μείωση που του έχει προταθεί.

Στον «αέρα» είναι ακόμη και ο τεχνικός της Κ17 Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, κάτι που δείχνει πως οι αλλαγές που θα γίνουν το εφετινό καλοκαίρι στο σύνολο του προπονητικού τιμ της «πράσινης» Ακαδημίας θα είναι μεγάλες.

Οι παλιοί στην Κ20

Δύο από τα παλιότερα στελέχη της Ακαδημίας, οι παλαίμαχοι άσοι του τριφυλλιού και έμπειροι προπονητές, Κώστας Φρατζέσκος και Κώστας Ταράσης είναι αυτοί που ως δίδυμο αναλαμβάνουν σύμφωνα με πληροφορίες του Football-Academies.gr την ομάδα Νέων Κ20 του συλλόγου.

Στις 10 Ιουλίου, στην πρώτη προπόνηση της Κ20 για τη νέα σεζόν, θα βρεθεί μαζί με τον Κώστα Φρατζέσκο και τον Κώστα Ταράση, και ο νέος γυμναστής της ομάδας, Μίμης Χόρτσας, ο οποίος είναι από τις «μεταγραφές» του Τάκη Φύσσα, για το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας.

Σχόλια