Παναθηναϊκός: “Δένει” Ξενόπουλο και Χριστογεώργο – Σκέψεις δανεισμού για Ζαγαρίτη και Καραγιάννη

Με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο Τσάβι Ρόκα θα στραφεί στις ανανεώσεις με τον Καταλανό να θέλει να “δέσει” τους νεαρούς τερματοφύλακες Ξενόπουλο και Χριστογεώργο μέχρι το 2023.

Οι επεκτάσεις συμβολαίων των Βασίλη Ξενόπουλου και Νίκου Χριστογεώργου, είναι σε πρώτο πλάνο για τον Τσάβι Ρόκα.

Οι δύο γκολκίπερς του “τριφυλλιού” μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο του 2021 και στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να “επενδύσουν” πάνω τους και να “δέσουν” έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ξενόπουλος (γενν. 20/5/1998), λογίζεται ως δεύτερος πίσω από τον Σωκράτη Διούδη, ενώ ο Χριστογεώργος (γενν. 3/1/2000) κλείνει την τριάδα των πορτιέρο. Και οι δύο προέρχονται και από τα “σπλάχνα” του συλλόγου.

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει μία “επιδερμική” κουβέντα με τους ανθρώπους και των δύο πορτιέρο, ωστόσο εντός τις επόμενες δέκα μέρες (πιθανότατα μετά τη λήξη του μεταγραφικού “παράθυρου” στις 5/10) σκοπεύουν να περάσουν σε πολύ πιο επίσημες συζητήσεις.

Από εκεί και πέρα, στο πλάνο “ανανεώσεις” βρίσκονται και τα ονόματα άλλων δύο “μικρών” της πρώτης ομάδας: Του Βασίλη Ζαγαρίτη και του Δημήτρη Καραγιάννη, που επίσης δεσμεύονται με συμβόλαια έως το καλοκαίρι του 2021.

Για τον Ζαγαρίτη (γενν. 4/5/2001), η πρώτη σκέψη που υπάρχει είναι να επεκτείνει τη συνεργασία του κι εν συνεχεία να δοθεί δανεικός για ένα χρόνο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πολύ πιο “έτοιμος” στο φινάλε της σεζόν, καθώς στο “τριφύλλι” θεωρούν πως είναι ένα σημαντικό πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, μετά την έλευση του Χουάνκαρ και την επικείμενη “επιστροφή” του Χατζηθεοδωρίδη, ο χώρος και ο χρόνος στο αριστερό άκρο της “πράσινης” άμυνας θα είναι απειροελάχιστος. Θα γίνει πάντως, μία συνολική κουβέντα μαζί του κι όλα είναι ανοικτά.

Αντίστοιχο πλάνο (επέκτασης και δανεισμού) υπάρχει και για τον Καραγιάννη, (γενν. 27/2/2001), ο οποίος είναι σταθερό μέλος της πρώτης ομάδας εδώ κι αρκετές εβδομάδες, πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά κι έδειξε πως έχει τις προδιαγραφές για να αποτελέσει μία επιλογή για το μέλλον…

Με πληροφορίες από το sport24.gr – Κώστας Γουλής

Σχόλια