Παναθηναϊκός: Δανεικός στη Μπολόνια ο Χρήστος Σέχου

Ο 20χρονος, Χρήστος Σέχου, παραχωρήθηκε ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες στην Κ19 της Μπολόνια από τη στιγμή που δεν είχε χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό.

Δανεικός στη Μπολόνια θα αγωνιστεί τους επόμενους έξι μήνες ο 20χρονος Χρήστος Σέχου, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Σεπτέμβριο έως το 2022, αλλά δεν είχε βρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Ο δανεισμός του νεαρού επιθετικού αφορά την Κ19 του Ιταλικού συλλόγου κατά κύριο λόγο και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής και σε κάποια παιχνίδια της πρώτης ομάδας.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι αν ο σύλλογος της Ιταλίας μείνει ικανοποιημένος απ’ όσα δείξει ο νεαρός επιθετικός.

Τη φετινή σεζόν ο Σέχου που ταλαιπωρήθηκε και από κάποιους μικροτραυματισμούς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ενώ και με την Κ19 του τριφυλλιού έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε στο “Γ. Καλαφάτης” και χαιρέτησε τους συμπαίκτες στο τριφύλλι οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τους επόμενους έξι μήνες.

Σχόλια