Κοντά στους δανεικούς ο Παναθηναϊκός

Προς επιστροφή οι Ταμπάκης, Μαρινάκης, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Αναστασόπουλος

Κοντά στους δανεικούς που έχουν δοθεί στη Νίκη Βόλου, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που περιμένει και εκείνος τις τελικές εξελίξεις, όπως ενημέρωσε τους πέντε ποδοσφαιριστές.

Το τυπικό απομένει για την διάλυση της Νίκης Βόλου, κάτι που σημαίνει πως οι πέντε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που είναι δανεικοί στην ομάδα του Βόλου, επιστρέφουν στο «τριφύλλι». Μέχρι όμως την οριστική κατάληξη του θέματος, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά από την πλευρά του Παναθηναϊκού και φυσικά των ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει επικοινωνήσει με τους ποδοσφαιριστές που είναι δανεικοί και τους έχει επισημάνει πως βρίσκεται δίπλα τους. Επίσης, τους έχει τονίσει πως για οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν μπορούν να επικοινωνούν αμέσως μαζί τους μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση…

Αυτό που περιμένουν και στον Παναθηναϊκό, είναι οι Ταμπάκης, Μαρινάκης, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Αναστασόπουλος να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν από την Νίκη και εν συνεχεία να τους ενημερώσουν ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Κορωπί. Βέβαια οι περισσότεροι αναμένεται να δοθούν εκ νέου δανεικοί με προτάσεις να υπάρχουν ήδη τόσο στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, όσο και στον Παναθηναϊκό.

Σχόλια