Μπερίσα: ”Είμαι πολύ χαρούμενος” – Υπέγραψε ο 18χρονος άσος στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Βαλμίρ Μπερίσα από την Ρόμα. ”Να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ” δήλωσε ο νεαρός επιθετικός.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Βαλμίρ Μπερίσα από την Ρόμα, καθώς ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του, παρουσία του Νίκου Νταμπίζα.

Ο 18χρονος φορ από την πλευρά του δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θέλει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα φορώντας την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

”Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βαλμίρ Μπερίσα. Ο Σουηδός επιθετικός θα αγωνιστεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν, όντας δανεικός από την Ρόμα.

”Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Γνωρίστηκα με τους ανθρώπους του Συλλόγου, προπονήθηκα ήδη με την ομάδα και μπορώ να πω πως νιώθω ήδη άνετα εδώ γιατί υπάρχει καλό κλίμα. Τώρα, πρέπει να δουλέψω σκληρά γιατί ανυπομονώ να προσφέρω κι εγώ όσα περισσότερα μπορώ στη νέα σεζόν που ξεκίνησε”, ήταν τα πρώτα λόγια του Μπερίσα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του”.

Σχόλια