Παναθηναϊκός: Αξιολογήθηκαν ταλεντάκια στη Λεωφόρο

Το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την εταιρεία Sport Team, ολοκλήρωσε το διήμερο αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Οκτωβρίου στο “Απόστολος Νικολαϊδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με την εταιρεία Sport Team, ολοκλήρωσε (τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα) με το διήμερο αξιολόγησης που διοργανώθηκε στις 10 & 11 Οκτωβρίου στο ιστορικό για την ομάδα μας Γήπεδο “Απόστολος Νικολαϊδης”, την πρώτη σεζόν αξιολόγησης που διενεργήθηκε μέσω του θεσμού των μικτών ομάδων που έχουν δημιουργηθεί στο Δίκτυο μας.

Επιλεγμένοι αθλητές από τις σχολές της Πράσινης οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο Γήπεδο “Απόστολος Νικολαϊδης”, και υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση όλου του τεχνικού staff της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προπονήθηκαν – αξιολογήθηκαν – συμμετείχαν σε φιλικό με τις αντίστοιχες ηλικιακές αγωνιστικές ομάδες της Ακαδημίας της ΠΑΕ, με σκοπό αρχικά την εμπειρία και την διασκέδαση και αφετέρου να αποτελέσουν μελλοντικά αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων των Ακαδημιών του Τριφυλλιού.
Ειδική μνεία αξίζει να γίνει και στους εθελοντές από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχειρίσης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οι οποίοι, όντας άρτια καταρτισμένοι, συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διοργάνωση του διημέρου.

Η Πράσινη οικογένεια, μέσω της ύπαρξης των μικτών ομάδων ανά περιφέρεια καθώς και με την ένταξη νέων μελών/σχολών σε αυτήν, θα προβεί και σε νέες φάσεις αξιολόγησης και θα συνεχίσει την προσπάθεια στο να κάνει την καρδιά του Παναθηναϊκού να χτυπά δυνατά σε όλη την Ελλάδα!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Σχόλια