ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλλαγές στην Ακαδημία, αποχωρήσεις στους Νέους

Ξαφνικές αλλαγές αποφάσισε να γίνουν στην Ακαδημία ο τεχνικός Διευθυντής των υποδομών των πρασίνων, Γιάννης Σαμαράς, ενώ είχε τετ α τετ με τους παίκτες της Κ20 ενημερώνοντας κάποιους ότι δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σαμαράς ενημέρωσε την Πέμπτη για κάποιες εσωτερικές αλλαγές σχετικά με τα τους προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας.

Η ομάδα K17 που αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1998 και το 1999 ήταν ως τώρα ενιαία και την είχαν υπό την επίβλεψη τους, οι Κώστας Φραντζέσκος και Γιώργος Σίμος. Η ομάδα αυτή από την Πέμπτη χωρίστηκε σε δυο γκρουπ.

Αυτό των 98αρηδων την προπόνηση των οποίων ανέλαβαν οι Γιάννης Σαμαράς και Χενκ Χέντερ και των 99άρηδων που θα προπονεί ο Κώστας Φραντζέσκος. Τις δύο τελευταίες ημέρες πριν τους αγώνες θα συγκροτείται η αποστολή της ομάδας Κ17 και από τις δύο ηλικίες και θα προπονείται ξεχωριστά. Ο Γιώργος Σίμος ανέλαβε μαζί με τον Άρη Κυριαζή την ομάδα Κ15, γεννηθέντων το 2000.

Στην Κύπρο ο Χαλκιαδάκης

Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα Νέων Κ20 του Παναθηναϊκού, τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Σαμαράς είχε τετ α τετ με όλα τα παιδιά, που απαρτίζουν το ρόστερ. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, τους ενημέρωσε για τις προθέσεις που έχουν οι πράσινοι για κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά, προκειμένου και οι ίδιοι να γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι.

Υπήρξαν φυσικά και παιδιά τα οποία ενημερώθηκαν πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα από το καλοκαίρι και μετά και πως το καλύτερο για τους ίδιους θα ήταν να αποχωρήσουν, όποιος θέλει και από αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τους πράσινους να τους βοηθούν όπως μπορούν.

Ένας από τους παίκτες της ομάδας Νέων που θα αναχωρήσει άμεσα, καθώς το Σάββατο αναμένεται να ταξιδέψει στην Κύπρο, είναι ο Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Ο 20χρονος επιθετικός και δεύτερος σκόρερ της ομάδας Κ20 του Παναθηναϊκού με πέντε γκολ έως τώρα, είτε θα έπρεπε να γίνει επαγγελματίας, είτε να αποχωρήσει από το τριφύλλι ως ελεύθερος. Έτσι ο Χαλκιαδάκης θα δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα της Κύπρου, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να του εύχονται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα ο Τούντορ έχει αποχωρήσει και ο Μαλντίν Υμεράι έχει δοθεί δανεικός  στον Φωστήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται έως το καλοκαίρι να δοθούν δανεικοί, οι επαγγελματίες 95άρηδες Μυρθιανός και Ζούλης. Όσον αφορά τους 96άρηδες, πληροφορίες λένε ότι δύο ποδοσφαιριστές θα αποδεσμευθούν το καλοκαίρι, ενώ ένας ακόμη το σκέφτεται ή έχει ζητήσει να μεταγραφεί. Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Σαμαράς μίλησε και με όλους τους 97άρηδες και τους έδωσε να καταλάβουν τα σημεία τα οποία ο καθένας τους θα πρέπει να βελτιωθεί.

Σχόλια