Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Ρόκα ενεργοποίησαν ξανά τον Σπύρο Μαραγκό!

Ο Βασίλης Βέργης γράφει στο sdna, για την εδώ και λίγο καιρό ουσιαστική «επιστροφή» στα πράσινα δρώμενα ενός σπουδαίου ανθρώπου, ενός παλικαριού που λατρεύει το τριφύλλι και δίνει τη δική του μεγάλη μάχη ζωής.

Ο Σπύρος Μαραγκός είναι και πάλι ΕΝΕΡΓΟΣ στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα του Παναθηναϊκού! Ένας σπουδαίος ποδοσφαιράνθρωπος, με σπάνιο ήθος, που έχει τιμήσει το τριφύλλι και ως παίκτης αλλά και ως μέλος του τεχνικού τιμ επί Μαρίνου Ουζουνίδη, εισπράττει από τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τον Τσάβι Ρόκα τον σεβασμό που του αξίζει και εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει με καθήκοντα στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας που λατρεύει.

Ο Σπύρος Μαραγκός είναι ένας μεγάλος αγωνιστής της ζωής. Όπως ο ίδιος δημοσιοποίησε προ μηνών στα social media δίνει μάχη από το 2016 με μία σπάνια εκφυλιστική νόσο. «Τρία χρόνια τώρα ζω την κάθε μέρα με θυμό, θλίψη, ψυχικό πόνο, φόβο και αναπάντητα γιατί… Κάθε μέρα κάνω το σταυρό μου, όπως ακριβώς πριν από κάθε ματς, και ζητώ από το Θεό να μου δίνει δύναμη και υπομονή για να αντέξω και αυτή τη δοκιμασία» ήταν μερικά απ΄όσα συγκλονιστικά ανέφερε σε εκείνη την ανάρτησή του.

Μαζί με την υπέροχη οικογένειά του παλεύει με δύναμη και αξιοπρέπεια και βιώνει καθημερινά την αγάπη και την εκτίμηση των φίλων του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκησή του τριφυλλιού ήταν πάντοτε κοντά στον Μαραγκό, ο οποίος ουδέποτε έφυγε από την πράσινη οικογένεια. Λίγο μετά την έλευση του Τσάβι Ρόκα στο Κορωπί, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μαζί με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη, πρότεινε στον Ισπανό να επανεξετάσει το θέμα της ουσιαστικής ενεργοποίησης του Σπύρου Μαραγκού (ο οποίος πάντα ήταν μέλος της ομάδας).

Πράγματι ο Ρόκα έσκυψε, με τον πρέποντα σεβασμό στην ποδοσφαιρική ιστορία και προσφορά του Σπύρου Μαραγκού, πάνω από την υπόθεση. Και άναψε το πράσινο φως για την «επιστροφή» του στην πράσινη καθημερινότητα μέσα από ένα σημαντικό πόστο.

Το χαρτοφυλάκιο «σκάουτινγκ» που δόθηκε στον πρώην διεθνή χαφ, αυτή η καινούργια ευκαιρία, άλλαξε την ψυχολογία του. Είναι ευτυχισμένος αφού μπορεί και προσφέρει ξανά ουσιαστικές υπηρεσίες στην αγαπημένη του ομάδα. Τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά και τη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και για τον Τσάβι Ρόκα ο οποίος δείχνει στην πράξη πόσο πιστεύει στην βοήθειά του Μαραγκού. Η εμπειρία και η διαδρομή του στο ποδόσφαιρο, άλλωστε, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα.

Πηγή sdna.gr

Σχόλια