Παναιτωλικός: Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο 4 παίκτες της Ακαδημίας

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία και συμμετείχαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Πρόκειται για τους τερματοφύλακες Χρήστο Καλαντζή και Βαγγέλη Κοντογιάννη καθώς και τον μεσοαμυντικό Βασίλη Σκιαδά και τον μεσοεπιθετικό Σπύρο Σκόνδρα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Επαγγελματίες Κοντογιάννης και Καλαντζής

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν σήμερα δύο τερματοφύλακες που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού και συμμετείχαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Χρήστος Καλαντζής (γεννημένος στις 19.06.2000), που πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στον οποίον παραχωρήθηκε με ετήσιο δανεισμό.

Ο Βαγγέλης Κοντογιάννης (γεννημένος στις 09.01.2002) που πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού.

Επαγγελματίες Σκιαδάς – Σκόνδρας

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκαν από τα Τμήματα Υποδομής της ομάδας μας και συμμετείχαν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Ο μεσοαμυντικός Βασίλης Σκιαδάς (γεννημένος στις 25.06.2002) και ο μεσοεπιθετικός Σπύρος Σκόνδρας (γεννημένος στις 06.04.2001).

Έτσι από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της επαγγελματικής ομάδας ανήκουν 12 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής.

Σχόλια