Παναιτωλικός: Στον «πάγο» ο Αλέξανδρος Παρράς – Στο ραντάρ της ΑΕΚ

Δικό του παιδί είναι, υποτίθεται πως θα τον στήριζε, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά.

Κάπως έτσι ο Παναιτωλικός βρέθηκε να παίρνει φέτος δύο αριστερά μπακ και να το σκέφτεται και για τρίτον. Γιατί ο Αλέξανδρος Παρράς… τέλος.

Το story πλέον είναι γνωστό σε όλους. Πώς ράγισε το γυαλί και πώς αντιμετωπίζεται πια ο 22χρονος αριστερός μπακ.

Από τις 20 Αυγούστου οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγήθηκαν στα άκρα και ο ποδοσφαιριστής δεν θα υπολογίζεται. Δεν αποκλείεται τον Γενάρη να λύσει το συμβόλαιό του, ειδάλλως θα φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο Παναιτωλικός σε έναν χρόνο δηλαδή, δεν παίρνει… ευρώ με τον παίκτη να μένει ελεύθερος. Γι’ αυτό και αποφάσισε να τον βάλει στον πάγο, όταν διαπίστωσε πως δεν είναι τόσο εύκολο να του επεκτείνει το συμβόλαιο, όσο πίστευε, δεδομένου ότι ο παίκτης κλήθηκε μετά το τέλος της σεζόν να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν δέχτηκε και η κίνηση αυτή προκάλεσε δυσαρέσκεια στη διοίκηση του συλλόγου.

Παρεμπιπτόντως, “έγραψε” δύο συμμετοχές στο Κύπελλο και μία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά στα πλέι άουτ αγωνίστηκε τρεις φορές και αυτό έκανε τη… διαφορά.

Ο Παρράς πήγε καλά και κάπως έτσι η ΑΕΚ αποφάσισε να ασχοληθεί. Στον βαθμό που ασχολούνται αυτές οι ομάδες με τους νεαρούς παίκτες. Κάνουν δηλαδή τα τηλέφωνά τους, τον βάζουν στη λίστα τους και κάποια στιγμή αποφασίζουν εάν θα προχωρήσουν στο παρασύνθημα. Προς το παρόν το τελευταίο δεν έχει γίνει, αλλά χρόνος υπάρχει…

Με πληροφορίες από το sportime.gr

Σχόλια