Παίζω-Διασκεδάζω-Ανακαλύπτω-Μαθαίνω – Γνωρίστε την οικογένεια της Κορωνίδας

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κορωνίδας Γαλατσίου

Ο νέος ποδοσφαιριστής, ανεξάρτητα από την μελλοντική αγωνιστική του εξέλιξη, θα πρέπει να γνωρίσει το άθλημα ως ένα ευχάριστο και συναρπαστικό παιχνίδι που, ως μέσο άσκησης, θα τον συντροφεύει αρκετές δεκαετίες.

Στόχος της Ακαδημίας Κορωνίδας Γαλατσίου, είναι η διαπαιδαγώγηση μέσα από το παιχνίδι με τρόπο που να ψυχαγωγεί, διασκεδάζει και ταυτόχρονα να γυμνάζει τα παιδιά.

Η ακαδημία της Κορωνίδας, αποσκοπεί στην ατομική βελτίωση του παιδιού καθώς και την ομαδική βελτίωση όλων των τμημάτων.

Στην Ακαδημία αναπτύσσονται ειδικά διαμορφωμένα τμήματα για κάθε ηλικιακής κατηγορίας και αφορούν παιδιά από 5 έως 18 χρονών.

Κατανόησε τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου, ανακάλυψε τα μυστικά του ποδοσφαίρου, διασκέδασε παίζοντας, βελτίωσε την τεχνική σου κατάρτιση μέσω των εξειδικευμένων προπονητών (με δίπλωμα ΤΕΦΑΑ ή UEFA) και εξελίξου σε έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Η Ακαδημία της Κορωνίδας δίνει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν σε οργανωμένα πρωταθλήματα, να προπονηθούν με εξειδικευμένες προπονητικές μονάδες ανάλογα την ηλικία τους και την κατηγορία τους, να απολαύσουν το παιχνίδι και παράλληλα να γνωρίσουν τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, όλες οι προπονήσεις γίνονται με την παρουσία γιατρού στο γήπεδο Γαλατσίου.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία της Κορωνίδας ξεκινούν την 1η Σεπτέμβρη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site koronidafc-acadimies.com ή την σελίδα της στο facebook koronidafc.

Σχόλια