Παίκτης του Αιγάλεω, ο 20χρονος Δημήτρης Γκλώτσος

Τον Δημήτρη Γκλώτσο απέκτησε το Αιγάλεω, ο οποίος είναι από τους πιο εξελίξιμους τερματοφύλακες στην Ελλάδα και την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες με την ΑΕ Ηρακλείου, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αθηνών.

Ο 20χρονος πορτιέρο που βλέπει τον κόσμο από 1,96 μέτρα ύψος, γεννήθηκε και κατοικεί στο Αιγάλεω και είναι γεννηθείς στις 11/10/1998.

Σύμφωνα με πληροφορίες του football-academies.gr o Δημήτρης Γκλώτσος βρέθηκε στο «στόχαστρο» κι άλλων ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά επέλεξε το Αιγάλεω, τόσο γιατί είχε ακούσει πολύ καλά λόγια για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, όσο και για την άριστη προσέγγιση του προέδρου της ομάδας, που τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της πόλης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Sports Exelixis

Έναν από τους πιο εξελίξιμους τερματοφύλακες στην Ελλάδα απέκτησε το Αιγάλεω.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκλώτσο, ο οποίος υπέγραψε στην ιστορική ομάδα της Αθήνας και θα δώσει μια ποιοτική λύση κάτω από τα γκολπόστ, στον Λευτέρη Βασιλειάδη, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γκλώτσος που είναι γεννηθείς στις 11/10/1998, και ύψους 1,96 αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες την περασμένη αγωνιστική σεζόν και έχοντας μια γεμάτη χρονιά με την Α.Ε. Ηρακλείου, στο Α’ τοπικό της Αθήνας (έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της πρώην ομάδας του) κατέγραψε συνολικά 2.340 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Αιγάλεω είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτριου Γκλώτσου απο την ΑΕ Ηρακλείου.

Ο 2Ο χρόνος (11/10/1998) ανερχόμενος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες την φετινή χρονιά με την Ομάδα του Ηρακλείου.

Τoν καλωσορίζουμε στην οικογένειά του Α.Ο. Αιγάλεω και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!»

Σχόλια