Παγκόσμια εξάπλωση του Smartfootball – Στην Ελλάδα από 3/7 έως 8/7

Το Smartfootball διαδίδεται ταχύτατα μέσω τον προγραμμάτων της σε όλο τον κόσμο. Το 2017 αποτέλεσε και συνεχίζει να είναι μία φανταστική χρονιά για τη μεθοδολογία.

Πολυάριθμα projects έχουν πραγματοποιηθεί, ακόμα περισσότερα θα πραγματοποιηθούν σύντομα και άλλα τόσα βρίσκονται στα σκαριά.

Η Καταλανική Ομοσπονδία στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των εκπαιδευτών της μεθοδολογίας και διοργανώνουν μαζί πολλά camps και courses, συνεργαζόμενοι επίσης και με τη Διεθνή Ακαδημία Tecnifutbol.

To Smartfootball κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να επεκταθεί σε πολλά μέρη του κόσμου. Στη Σουηδία η ομάδα της Kulladals FF στο Malmo είναι πλέον επίσημος συνεργάτης και κέντρο εκπαίδευσης Smartfootball. Η μελέτη και εξέλιξη της μεθοδολογίας στη Σκανδιναβική αυτή χώρα συνεχίζεται κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.

Προπονητές από χώρες εκτός Ευρώπης, όπως το Ομάν, η Αλγερία και η Λιβύη έχουν ήδη εκπαιδευτεί στη μεθοδολογία και τη μεταλαμπαδεύουν στις χώρες τους!

Η Δανία και η Λιθουανία έχουν επίσης ανακαλύψει τη μεθοδολογία με διάφορους Συλλόγους και Ακαδημίες της να την ασπάζονται! Προπονητές από αυτές τις χώρες επισκέπτονται συνεχώς την Ισπανία και τις εγκαταστάσεις όπου γίνεται η εκπαίδευση στο Smartfootball και λαμβάνουν την επίσημη πιστοποίηση. Και στο ίδιο το έδαφος των χωρών, όμως, οι προπονητές και οι νέοι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να εκπαιδεύονται και να ανεβαίνουν επίπεδα στη μεθοδολογία.

Στη Ρωσία ο τοπικός Σύλλογος FC Avangard και η ομάδα του υποδέχτηκαν τους εκπαιδευτές Smartfootball στην Sant Petersburg και συμφώνησαν και επίσημα τη συνεργασία τους. Πλέον ο Σύλλογος αναπτύσσεται ταυτόχρονα με τη μεθοδολογία και απολαμβάνει τα οφέλη της εφαρμογής της.

Η Κίνα αποτελεί άλλη μία χωρά που αναγνώρισε τα οφέλη της μεθοδολογίας. Με ένα τεράστιο μέρος του πληθυσμού να παίζει ποδόσφαιρο, η πολυπληθής χώρα αγκάλιασε το Smartfootball κατά την επίσκεψη των εκπαιδευτών του στην ασιατική ήπειρο. Πολλές σχολές ποδοσφαίρου της χώρας ασπάστηκαν τη φιλοσοφία η οποία μεταδόθηκε από τους προπονητές της μεθοδολογίας στις επαρχίες της Κίνας, όπως η Guangdong.

Η Μογγολία, ακόμα μία χώρα της ασιατικής ηπείρου, αγκάλιασε τη μεθοδολογία και ακολουθεί ήδη τις διδαχές της στις ποδοσφαιρικές δράσεις μικρότερων και μεγαλύτερων ομάδων.

Η Πολωνία και η ομάδα της Pilkarskie Nadzieje Mielec φιλοξένησαν και αυτοί με τη σειρά τους τους εκπαιδευτές του Smartfootball. Η πολωνική πόλη του Mielec γνώρισε από κοντά το Smartfootball και 20 προπονητές των ομάδων της είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε αυτήν στο επίπεδο 1.

Με την Αγγλία και το Λονδίνο να είναι ο πιο πρόσφατος σταθμός του Smartfootball η πορεία του στο μέλλον διαγράφεται λαμπρή.

Η Ελλάδα, η Φιλανδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Κουβέιτ, το Μαρόκο και η Λετονία είναι οι επόμενοι σταθμοί του Smartfootball μέσα στο καλοκαίρι με ήδη προγραμματισμένα Camps και Courses!

Φέτος, για πρώτη χρονιά ταυτόχρονα διοργανώνεται η καλοκαιρινή κατασκήνωση στην Prades, στην επαρχία της Tarragona στην Ισπανία.

Την ευκαιρία της εκπαίδευσης στη μεθοδολογία Smartfootball, θα έχουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τόσο οι νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας από 7 έως 18 χρονών, που θα συμμετάσχουν στο Smartfootball Athens Camp 2017, που θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου, από τη Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου, όσο και οι Έλληνες προπονητές, που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Smart Football Course Level 1, που θα λάβει χώρα στο Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου, το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Οι εγγραφές για το Smartfootball Athens Camp και το Smart Football Course Level 1 συνεχίζονται καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα).

Πληροφορίες και εγγραφές:

Τηλέφωνα: 69793168186947273060

Email: info@worldsports.gr

Website: worldsports.gr

Facebook: WorldSportsTournaments

Σχόλια