Τρέλα.. στη Λεμεσό με τον Ολυμπιακό!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κύπρου στα δοκιμαστικά της Δευτέρας (23/3), που πραγματοποίησε η Ακαδημία του Ολυμπιακού στην όμορφη Λεμεσό.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας με επικεφαλής τον Διευθυντή της Γρηγόρη Γεωργάτο, έφτασαν στην Κύπρο το πρωί της Δευτέρας και ταξίδεψαν στην Λεμεσό, όπου ο Ολυμπιακός έχει Σχολή, προκειμένου να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά!

Στην διαδικασία συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά διαφόρων ηλικιών και το επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό ειδικά για παιδιά γεννημένα το 2004. Στα δοκιμαστικά που έγιναν υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Γεωργάτου, αλλά και του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Θοδωρή Ελευθεριάδη συμμετείχε ο προπονητής της Ακαδημίας Φώτης Παπαπαναγής, αλλά και οι προπονητές όλων των Σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο.

Τόσο οι προπονητές όσο και οι υπεύθυνοι των Σχολών του Ολυμπιακού στο νησί της Αφροδρίτης έσπευσαν στη Λεμεσό για να ενημερωθούν και για να συμμετάσχουν στην διαδικασία.

Τα δοκιμαστικά είναι τεράστια εμπειρία για τα παιδιά, αλλά και για τους προπονητές των Σχολών που μέσα από την επαφή τους με τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού εξελίσσονται. Αξίζει να σημειώσουμε πως στα δοκιμαστικά συμμετείχαν πολλά παιδιά εκτός του Δικτύου των Σχολών. Σειρά παίρνει την Τρίτη η πανέμορφη Πάφος!

Σχόλια