Δημήτρης Νικολάου: «Όνειρό μου να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό» – «Με δουλειά η Κ20 θα σπάσει άλλο ένα ρεκόρ»

Για το μηδέν στην άμυνα των Νέων του Ολυμπιακού, τους στόχους της ομάδας του, αλλά και το μεγάλο του όνειρο να παίξει στην πρώτη ομάδα, μίλησε ο Δημήτρης Νικολάου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2021, προπονείται συχνά υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο και φέτος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό με την ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα, όντας ένας εκ των δυο βασικών στόπερ της ομάδας.

Ο Νικολάου μίλησε για το μηδέν στην άμυνα σε 10 παιχνίδια στη Super League Κ20, για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του στόχους.

«Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα το οποίο πρέπει μα διατηρήσουμε. Αυτό δείχνει τη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας πως δεν τρώει επιθέσεις. Μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί όλα αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση βγαίνουν στους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε τους προπονητές μας και γιατί να σπάσουμε άλλο ένα ρεκόρ», τονίζει αρχικά ο διεθνής αμυντικός ο οποίος με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Super League K20 αλλά και ένα Super League K-17.

Όσο αφορά την πορεία και τους στόχους της ομάδας Νέων σημείωνει:

«Οι προπονητές μας λένε πως πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς και να έχουμε σε κάθε αγώνα καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα και κάθε χρόνο στόχος του είναι να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό προσπαθούμε και εμείς. Με σωστή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών ευελπιστώ να στεφτούμε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές».

Ο Δημήτρης Νικολάου που είναι γεννημένος στις 13/8/1998 παίρνει μέρος στις προπονήσεις και της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και φυσικά το μεγάλο του όνειρο είναι να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό:

«Στόχος μου είναι να παίξω στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, να καθιερωθώ και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το σύλλογο. Αυτό θα έρθει με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και υπακοή σε αυτά που μου λένε οι προπονητές μας».

Σχόλια