ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στο Πήλιο Κ15 και Κ16 – Φιλικά στην Τρίπολη Κ17 και Κ20

Για τα Χάνια Πηλίου αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης οι ομάδες Κ15 και Κ16 της Ακαδημίας  του Ολυμπιακού, ενώ οι  ομάδες Κ20 και Κ17 θα δώσουν το απόγευμα της Κυριακής, φιλικά παιχνίδια στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ15 και Κ16 του Ολυμπιακού, θα πραγματοποιήσουν στο υψόμετρο του Πηλίου, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, όπως συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια στην ερυθρόλευκη Ακαδημία.

Οι ομάδες θα παραμείνουν στα Χάνια έως την Τετάρτη 24/8 και εν συνεχεία θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο Ρέντη.

Η Κ15 στην οποία είναι προπονητής ο Νίκος Τοπολιάτης θα παίξει στο Πρωτάθλημα K15 της Super League που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο ενώ η Κ16 στην οποία προπονητής είναι ο Τάσος Θέος θ’ αγωνιστεί σε τουρνουά με τη συμμετοχή και άλλων ΠΑΕ.

Στο Πήλιο για την προετοιμασία των δυο ομάδων ανεβαίνουν επίσης οι προπονητές Τάσος Πάντος, Χρήστος Θεοδώρου, Σωκράτης Κοψαχείλης και οι γυμναστές Νίκος Κολοκυθάς και Κώστας Σοφιανός.

Δυο φιλικά στην Τρίπολη οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Ολυμπιακού

Φιλικά παιχνίδια στην Τρίπολη μ’ αντίπαλο τον Αστέρα θα δώσουν το απόγευμα της Κυριακής οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Ολυμπιακού.

Τα δυο παιχνίδια κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες του Αστέρα, θα ξεκινήσουν στις 18:00. Για την Κ-20 θα είναι το σημαντικότερο τεστ της πριν από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League με την Ξάνθη, το Σαββατοκύριακο 27-28/8.

* Στη φωτογραφία του θέματος οι ομάδες Κ15 και Κ16, έξω από το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη

Σχόλια