Οριστικό το deal – Στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια ο Ιωαννίδης, με… καθυστέρηση ενός χρόνου

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Λεβαδειακό και ο 20χρονος Φώτης Ιωαννίδης ντύνεται οριστικά στα πράσινα με… καθυστέρηση ενός χρόνου.

Ήταν ένα από τα παιδιά που ο Παναθηναϊκός το κοιτούσε εδώ και καιρό. Στο πλαίσιο της ελληνοποίησής του.

Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε προχωρήσει πέρσι σε επαφές με τον Λεβαδειακό προκειμένου να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός τότε δεν έδινε χρήματα. Πρότεινε μονάχα ποσοστό μεταπώλησης, με τον Λεβαδειακό να μη συναινεί και τον παίκτη να παραμένει στη Λιβαδειά.

Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά. Και ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι καλές σχέσεις που διατηρεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη του Λεβαδειακού.

Ο Τσάβι Ρόκα ενημερώθηκε πως υπάρχει η προοπτική απόκτησης του 20χρονου ταλαντούχου επιθετικού, άναψε το πράσινο φως και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το deal έκλεισε οριστικά. Και θα αφορά συμφωνία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ένα deal που συμπεριλαμβάνει ένα μικρό ποσό στον Λεβαδειακό, αλλά ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Με τους Βοιωτούς να παίρνουν και 1-2 παίκτες με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του Ιωαννίδη εντάσσεται περισσότερο στο πλαίσιο της επένδυσης για τον Παναθηναϊκό. Που γνώριζε πως για τον παίκτη υπήρχε έντονο ενδιαφέρον εδώ και μήνες από άλλους συλλόγους. Άλλωστε από αυτό εδώ το σάιτ διαβάσατε τον περασμένο Γενάρη για το γερό μπάσιμο της Τζένοα για την απόκτησή του και το ενδιαφέρον και της Σπαλ.

Όπως και την αποκάλυψη για την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή. Καμία από τις δύο προτάσεις δεν ικανοποίησε τον Λεβαδειακό, ο οποίος κράτησε τον παίκτη. Και εννιά μήνες αργότερα εκείνος καταλήγει στον Παναθηναϊκό.

Πηγή to10.gr

Σχόλια