Οριστική η απόφαση του 19χρονου Μελιόπουλου να σταματήσει το ποδόσφαιρο (…αν δεν αλλάξουν τα προτεινόμενα από τον ΠΑΟΚ)

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος συναντήθηκε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ που του πρότειναν και πάλι να μπει στις προπονήσεις της Κ-19, ωστόσο αυτός επιμένει να θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Μπορεί στο διάστημα που αγωνιζόταν στην Ξάνθη να τον παρακολουθούσαν αρκετές σπουδαίες ομάδες από το εξωτερικό, ωστόσο στην πράξη αποδεικνύεται ότι το ποδοσφαιρικό όνειρο του Δημήτρη Μελιόπουλου ήταν να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος βρέθηκε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρο του αυτό και το γεγονός ότι κόπηκε, με ευκολία μάλιστα, από την φετινή προετοιμασία του Δικέφαλου, του στοίχισε τόσο πολύ που τον οδήγησε στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ-19 ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ακόμη και στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον, υπό παραίτηση, Αθλητικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο και τον Γιώργο Γεωργιάδη, παρουσία και του εκπροσώπου του ο Μελιόπουλος επέμεινε στην απόφαση του να “κρεμάσει” πρόωρα τα παπούτσια του.

Ούτε πάντως η  πρόταση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε, καθώς αυτό που τον συμβούλευσαν ήταν να ξεκινήσει προπονήσεις με την Κ-19 ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και σιγά σιγά να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην πρώτη ομάδα. Μια πρόταση που δεν  έγινε  αποδεκτή από τον ίδιο το Μελιόπουλο.

ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ

Θεωρητικά ο παίκτης έχει κάποιες ημέρες περιθώριο να το ξανασκεφτεί και να αναθεωρήσει τις απόψεις αλλά άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος εκτιμούν ότι η απόφαση του να εγκαταλείψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μελιόπουλος είναι τόσο απογοητευμένος που δεν κοιτά ούτε το οικονομικό κομμάτι και τα οφέλη που θα μπορεί να έχει από μια ποδοσφαιρική καριέρα, ώστε και χωρίς να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Θέλει να σπουδάσει και αν δεν αλλάξει κάτι στην απόφαση του, αυτό θα είναι το επόμενο  βήμα που θα κάνει μακριά από χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σχόλια