Οι οπαδοί της Μίλαν αρνήθηκαν να πάρουν τη φανέλα του Ντοναρούμα!

Μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της Αταλάντα και της Μίλαν, ο Τζίτζιο Ντοναρούμα θέλησε να δώσει τη φανέλα του στους φίλους των “ροσονέρι”, αλλά εισέπραξε άρνηση απ’ την πλευρά τους!

Η Μίλαν κρατούσε μία σημαντική νίκη στην έδρα της Αταλάντα, αλλά τελικά ο Αντρέα Μαζιέλο χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μου με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ωστόσο, μεγάλη ευθύνη φέρει κι ο τερματοφύλακας των “ροσονέρι”, Τζίτζιο Ντοναρούμα.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport“, ο νεαρός πορτιέρε θέλησε να δώσει τη φανέλα του στους οπαδούς της ομάδας, αλλά εισέπραξε άρνηση απ’ την πλευρά τους, αφού οι μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί την εφετινή σεζόν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις του.

Αποτέλεσμα, να αποχωρήσει απογοητευμένος για τα αποδυτήρια, αφού πρώτα έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα σαστισμένος να κοιτάζει τους οπαδούς. Όπως όλα δείχνουν, το προσεχές καλοκαίρι θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του, με το μέλλον του να μοιάζει μακριά απ’ το Μιλάνο.

Σχόλια