ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΕΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Η ΣΧΟΛΗ OΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Με ανακοίνωσή της  η Σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα γνωστοποίησε την κατάκτηση από τις ομάδες Νέων Παίδων και Παμπαίδων την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ευβοίας, καθώς και τη γιορτή που έγινε στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα των παμπαίδων  της σχολής Ολυμπιακού στη Χαλκίδα συνέχισε της επιτυχίες , και  μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από νέους και παίδες, κατέκτησε την πρώτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του Ερμήλιου με 3-2.

Η επιτυχία αυτή των ομάδων της σχολής δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται κάτω από την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Ακαδημιών Ολυμπιακού Πειραιώς αποδίδει καρπούς.

Με μία σπουδαία “ερυθρόλευκη” γιορτή και την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων γιόρτασε η Σχολή Ολυμπιακού στη Χαλκίδα την κατάκτηση και των τριών πρωταθλημάτων στις εγκαταστάσεις της Σχολής στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι).

Υπεύθυνος της σχολής  είναι ο Νίκος Ρόγκας που μαζί με τους άλλους δύο προπονητές τον Δημήτρη Καλέντζη και τον Ιωάννη Μαρίνο, όλοι τους πτυχιούχοι προπονητές UEFA Β , προετοιμάζουν πολύπλευρα τους μελλοντικούς “αστέρες των γηπέδων”.

Στην εκδήλωση ως επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο πολιτευτής Ευβοίας και άνθρωπος του αθλητισμού κ. Σταύρος Μακαρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κυριαζής Σκλαβούνος αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς (χορηγός της ΠΑΕ Ουμπιακός), που έδωσε αναμνηστικά δώρα στους αθλητές της σχολής.

Ο κ. Μακαρίου απευθύνοντας έναν χαιρετισμό μίλησε για την σπουδαία και πολύπλευρη προσφορά της Σχολής  στα παιδιά και την μελλοντική ανέλιξή τους τόσο στον αθλητισμό όσο και στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις ενώ εξήρε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα πολλών πρωτοβουλιών που έχει πάρει ο κ. Ρόγκας για την στήριξη και ανακούφιση φτωχών οικογενειών και του συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Από την πλευρά του ο κ. Σκλαβούνος συνεχάρη τους μικρούς πρωταθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους.

Στο τέλος  της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές κυπέλλων , μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η σχολή της Χαλκίδας  φέτος κλείνει δέκα χρόνια συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί τον κ. Παύλου  για την άψογη  συνεργασία που υπάρχει  όλα αυτά τα χρόνια,  όπως και για την στήριξη του  σε πρωτοβουλίες αθλητικές και κοινωνικές της σχολής, στις οποίες είναι  αρωγός αυτός και οι συνεργάτες του, και αφιερώνει και τα τρία πρωταθλήματα στην Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού Πειραιώς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Σχόλια